صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بهای جهانی نفت در سایه شیوع کرونا به چند دلار می رسد؟

۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۰۹۸۲۰
شیوع ویروس کرونا، بازار نفت را به شدت تحت تاثیر قرار داده و به نظر می‌ رسد که این تاثیر منفی همچنان ادامه پیدا کند.

به گزارش گروه بین الملل ؛ شیوع ویروس کرونا در جهان بخش‌ های مختلف را تحت تاثیر قرار داده که بازار نفت نیز از این امر مستثنا نبوده و تاثیر منفی بسیاری از کرونا پذیرفته است.

همزمان با گسترش شیوع کرونا در کشور‌های جهان، قیمت نفت نیز در بازار‌های جهانی افت بسیار زیادی را تجربه کرده و به قیمت حدود ۲۰ دلار به ازای هر بشکه نیز رسیده است.

در این بین کشور‌های عربستان سعودی و روسیه در راستای واکنش به بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا و تاثیر آن بر بازار نفت رو به روی یکدیگر قرار گرفته اند.

طی روز‌های اخیر تنش میان دو کشور بر سر موضوع چگونگی ادامه کاهش تولید نفت خام بالا گرفته و ابهاماتی را در آینده بازار نفت ایجاد کرده است.

عدم توافق عربستان و روسیه بر سر کاهش میزان عرضه نفت خام و همراه شدن این موضوع با گسترش شیوع ویروس کرونا به بی ثباتی در بازار نفت منجر شده است.

سرانجام پس از تنش‌های بسیار میان ۲ کشور، «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه از احتمال کاهش ۱۰ میلیون بشکه‌ ای تولید نفت خام خبر داده و عربستان سعودی نیز خواستار نشست فوری کشور‌های عضو و غیر عضو اوپک شده است.

پایگاه «اویل پرایس» در گزارشی به این موضوع پرداخته و می‌نویسد که کاهش ۱۰ میلیون بشکه‌ ای تولید نفت در شرایط کنونی اقدام مناسبی نیست و می‌تواند تاثیرات منفی به همراه داشته باشد.

 

بیشتر بخوانید:

 

این گزارش می گوید خوش بینی‌ های اخیر تحلیلگران و رسانه‌ ها مبنی بر این مطلب که تنش در اوپک پلاس در حال نزدیک شدن به پایان خود است، کاملا غیر قابل توجیه به نظر می‌ رسد.

اویل پرایس، می‌نویسد: عدم ثبات در بازار نفت، تنش در میان ۲ مورد از بزرگ‌ ترین تولید کنندگان آن و کاهش سطح تقاضا به دلیل شیوع ویروس کرونا موضوعاتی نیستند که در یک نشست قابل حل باشند.

این پایگاه در بخشی از گزارش خود تاکید می کند کاهش ۱۰ میلیون بشکه‌ ای تولید نفت خام راه حلی واقعی برای بحران کنونی نیست و حتی می‌تواند تاثیرات منفی نیز به همراه داشته باشد.

اویل پرایس، همچنین می نویسد اگر کاهش سطح تولید در افزایش قیمت‌ها با شکست مواجه شود نگرانی در بازار نفت به شدت بالا خواهد گرفت و این امر می‌تواند طی هفته‌ های آینده حتی قیمت نفت را تا ۱۰ دلار به ازای هر بشکه کاهش دهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *