صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جنگ روانی اخیر آمریکا در منطقه، برای باقی ماندن‌ در عراق است

۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴:۴۲
کد خبر: ۶۰۹۷۶۴
دسته بندی‌: سیاست
کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه اخیرا آمریکایی‌ها همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی ترتیب داده‌اند تا با استفاده از جنگ روانی، باقی ماندن‌شان در عراق مخفی بماند، گفت: تاکتیک آمریکایی‌ها این بود که بخشی از پایگاه‌هایشان در عراق را به صورت نمادین خالی کنند و نیروهایشان را در دو پایگاه متمرکز کنند.
محمدصادق کوشکی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به‌علت تحرکات اخیر آمریکا در عراق اظهار داشت: تعداد پایگاه‌های آمریکا در عراق متعدد و پراکندگی این پایگاه‌ها نیز زیاد است.

وی ادامه داد: دو پایگاه k۱،k۲ در اقلیم کردستان، التاجی در شمال بغداد، الدیاره و عین الاسد همگی از پایگاه‌های مرکزی آمریکا در عراق هستند البته آنها ایستگاه‌های نظامی و بازرسی زیادی هم در نقاط مختلف عراق دارند که همین موضوع باعث پراکندگی نیرو‌های آنان شده است.

کارشناس مسائل غرب آسیا خاطرنشان کرد: عراق بازه زمانی خروج نیرو‌های آمریکایی از این کشور را ۱۲ فروردین اعلام کرده بود که با اتمام این وقت، نیرو‌های آمریکایی رسما در عراق مهاجم محسوب می‌شوند. دولت عراق مایل به ماندن آمریکایی‌ها در این کشور نیست و آن‌ها  هم اینک در عراق به عنوان اشغالگر شناخته می‌شوند.
 
بیشتر بخوانید: 
کوشکی یادآورشد: این مسئله، احتمال حملات به پایگاه‌های آمریکایی را افزایش داد اما آنها تصمیم دارند در عراق بمانند و به همین خاطر ناگزیر شدند از یک تاکتیک نظامی استفاده کنند.

وی تصریح کرد: تاکتیک آمریکایی‌ها برای ماندن در عراق این بود که بخشی از پایگاه‌هایشان در عراق را به صورت نمادین خالی کنند و نیروهایشان را در دو پایگاه متمرکز کنند تا امکان حفاظت از آن‌ها افزایش یابد لذا پایگاهی در اقلیم کردستان و در نزدیکی کرکوک k۱ را خالی کردند و تحویل ارتش عراق دادند این حرکت برای این بود تا از ناراحتی مردم عراق بکاهند و هم اینکه نشان دهند، در حال تحویل پایگاه‌های تحت اشغال خود به ارتش عراق هستند.

کارشناس مسائل غرب آسیا توضیح داد: آمریکایی‌ها در این ظاهرنمایی‌ها و اقدامات فریبکارانه خود نه تنها از تعداد نیروهایشان کم نکردند بلکه تلاش کردند نیروهایشان را در عین الاسد و پایگاه منتخب دیگری جای دهند.
 
وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها با استفاده از کارگذاری سامانه پاتریوت قصد جلوگیری از حملات احتمالی به پایگاه عین الاسد را  دارند، افزود: آمریکایی‌ها جهت پوشش این جابجایی‌ها و تغییرات، همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی ترتیب داده‌اند تا با استفاده از جنگ روانی، اقدامات خلافکارانه خود را فرافکنی کنند و باقی ماندن‌شان در عراق نیز مخفی بماند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *