صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تنش میان ایران و آمریکا تمام‌نشدنی است/ باز هم حاضریم برای حمایت از مردم منطقه هزینه بدهیم

۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۹:۵۱
کد خبر: ۶۰۹۷۳
دسته بندی‌: سیاست
خبرگزاری میزان: یک کارشناس امور سیاسی گفت: ایران تاکنون هزینه‌های زیادی در راه حمایت از مردم منطقه پرداخته است و از این به بعد نیز آمادگی دارد این راه را ادامه دهد.
-گروه سیاسی: در جریان مذاکرات هسته‌ای میان ایران و کشورهای 1+5، یکی از مواردی که همواره از سوی غرب مورد توجه قرار گرفته  فشار بر طرف ایرانی جهت کمرنگ کردن مواضع کشورمان در دفاع از ملت‌های منطقه بوده است.

البته این مسئله ارتباطی با مذاکرات ندارد، و به گواه اسناد موجود در سه دهه گذشته، مواضع جمهوری اسلامی در حمایت ملت‌های منطقه، یکی از اصلی‌ترین مشکلات دولت‌های غربی با کشورمان بوده است.

از جمله، پس از جمع بندی مذاکرات هسته‌ای وین، تا به امروز، چندین مقام بلندپایه دولت‌های غربی، خواستار به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی از سوی کشورمان شده‌اند.

در همین زمینه، "جواد منصوری"، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با ، گفت: جمهوری اسلامی بر اساس اصول اعتقادی و اجرایی خود، که در قانون اساسی و فرمایشات حضرت امام و مقام معظم رهبری مطرح شده است، حمایت از مظلومین و مستضعفین منطقه را در اولویت سیاست خارجی خود قرار داده است و این مسئله جزء لاینفک و تغییرناپذیر سیاست خارجی ایران است.

معضل اصلی غرب با ایران

وی افزود: ایران تاکنون هزینه های زیادی در این راه پرداخته است و از این به بعد نیز آمادگی دارد هزینه های دیگری هم بپردازد و دلیل این امر نیز اعتقادات و مواضع ضداستکباری ملت ماست.

این کارشناس امور سیاسی اظهار کرد: غرب نیز این مسئله را به خوبی دریافته است و بنابراین می توان گفت بخش عمده ای از فشارها و توطئه ها علیه ملت ایران به دلیل حمایت‌های کشورمان از مردم منطقه است.

منصوری تاکید کرد: دولت های غربی در بسیاری از مذاکراتی که با جمهوری اسلامی طی سه دهه گذشته داشته اند، دخالت ایران در امور کشورهای منطقه را عامل اصلی مشکلات خود با کشورمان مطرح کرده اند.

وی تصریح کرد: البته مقصود آنها از مداخله، حمایت ایران از ملت های تحت ستم منطقه است، برای مثال حمایت ایران از ملت مظلوم فلسطین از دید غربی‌ها، یعنی دخالت در امور رژیم صهیونیستی!

این کارشناس امور سیاسی افزود: حتی می توان گفت بخش عمده ای از مسائل دیگری که غربی ها از آن علیه کشورمان استفاده می کنند، مانند تبلیغات رسانه های غربی علیه وضعیت حقوق بشر در کشورمان، مرتبط با حمایت های ما از مردم منطقه است.

منصوری اظهار کرد: در همین زمینه، رئیس کمیته سیاست خارجی سنای آمریکا سخن قابل تاملی گفته است مبنی بر اینکه "اگر ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد، ما با تولید بمب اتم از سوی این کشور هم مشکلی نداریم"!

وی تاکید کرد: بنابراین، نقطه ضعف استکبار در منطقه، دقیقا نقطه محوری سیاست خارجی ما یعنی حمایت از ملت های تحت سلطه است.

تلاش‌های ناکام غرب برای تغییر جغرافیای سیاسی خاورمیانه

این کارشناس امور سیاسی تصریح کرد: البته ما در سال های اخیر تلاش های مهمی را برای خنثی کردن یکی از بزرگ ترین توطئه های قرن را آغاز کرده ایم، توطئه ای که به منظور برهم زدن تمام جغرافیای منطقه از مصر از کویت، شکل گرفت تا ساختار جدیدی را در منطقه بر اساس منافع غرب و رژیم صهیونیستی شکل دهد.

منصوری افزود: البته این توطئه از ابتدای دهه 90 میلادی طراحی شد و به اجرا درآمد، و طی چند سال گذشته نیز آغازی مجدد در سوریه، عراق و لبنان پیگیری شد، اما هیچ گاه به نتایج خود نرسید.

وی اظهار کرد: شکست این طرح با ایستادگی نظام اسلامی ما محقق شده و این امر برای دولت های استکباری بسیار گران تمام شده است.

این کارشناس امور سیاسی تاکید کرد: دلیل عمده فشار آمریکا بر کشورمان، دست کشیدن ایران از حمایت مردم مظلوم منطقه است و قطعا این فشارها ادامه خواهد داشت، و اگر عده ای فکر می کنند که مشکل ما با نظام سلطه صرفا مرتبط با روابط دوجانبه ایران و آمریکاست، اشتباه بزرگی می کنند.

منصوری تصریح کرد: حتی اگر آمریکا هم بخواهد تمام مسائل خود با ایران را حل کند، جامعه غربی این اجازه را به او نخواهد داد.

وی افزود: باید محاسبه ما بر این مبنا باشد که دوره چالش و تنش میان ایران و قدرت های جهانی (در راس آنها آمریکا) در پیش است.

این کارشناس امور سیاسی  در پایان خاطرنشان کرد: تمام سیاست های کشورمان، اعم از داخلی و خارجی باید بر مبنای این چالش بلند مدت تنظیم شود چرا که در غیر اینصورت، قطعا دچار مشکلات روزافزون خواهیم شد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *