صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انتقال ویروس کرونا از طریق تنفس و صحبت کردن/ عوامل موثر در مدت زمان معلق بودن کووید - 19 در هوا

۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷:۱۶
کد خبر: ۶۰۹۶۵۲
گروهی از محققان آمریکایی در گزارشی خطاب به کاخ سفید اعلام کردند: ویروس کرونا علاوه بر عطسه و سرفه، از طریق صحبت کردن و تنفس نیز به سایرین منتقل می‌شود.

به گزارش گروه فضای مجازی ، گروهی از محققان آمریکایی در گزارشی خطاب به کاخ سفید اعلام کردند: بر اساس تحقیقات جدید، ویروس کرونا علاوه بر عطسه و سرفه، از طریق صحبت کردن و احتمالا حتی از طریق تنفس نیز به سایرین منتقل می‌شود.

این گزارش در قالب یک نامه و در پاسخ به پرسش کاخ سفید در خصوص احتمال انتقال ویروس از طریق مکالمه رودرروی افراد با یکدیگر ارسال شده است، با وجود محدود بودن دامنه تحقیقات تخصصی مرتبط با این ویروس، نتایج موجود نشان می‌دهد ویروس جدید کرونا قابلیت انتقال به بدن از طریق تنفس را دارد.

بر این اساس، یکی از اعضای کارگروه ویژه مقابله با کرونا در کاخ سفید اعلام کرد: استفاده عمومی از ماسک در سراسر آمریکا به طور جدی در این کارگروه بررسی می‌شود.

مرکز مقابله و کنترل بیماری‌های آمریکا نیز اعلام کرد: با وجود این که قطرات ناقل ویروس در صورت عطسه یا سرفه شخص بیمار شکل می‌گیرند و در محیط پراکنده می‌شوند، ویروس جدید کرونا قادر است از فاصله ۱.۸ متری از شخصی به شخص دیگر منتقل شود.

در این گزارش آمده که طبق تحقیقات انجام شده در کشور چین زمانی که کارکنان بیمارستان تجهیزات خود را برمی‌دارند یا در محیط حرکت می‌کنند یا کف زمین نظافت می‌شود، ویروس کرونا در هوا به صورت معلق درمی‌آید.

همچنین در تحقیقاتی که توسط محققان دانشگاه نبراسکا انجام گرفته است، مواد ژنتیکی ویروس کرونا در فاصله دورتر از ۱.۸ متر از محل استقرار بیماران شناسایی شده است، بنابر این ممکن است ویروس کرونا در قالب ذرات معلق در هوا در محیط باقی بماند و موجب آلودگی افرادی شود که بعدا در آن محیط رفت و آمد می‌کنند. البته در این گزارش آمده که ویروس کرونا به اندازه سل یا سرخک مسری نیست.

بر اساس این گزارش مدت زمان معلق بودن ویروس کرونا در هوا به عوامل مختلفی از جمله تعداد ویروس‌های خارج شده از بدن شخص آلوده در اثر تنفس و میزان تهویه هوای محیط بستگی دارد.

وجود تعداد زیادی از ویروس در یک محیط بسته احتمال آلوده شدن افرادی را که بعدا به آن محیط وارد می‌شوند، افزایش می‌دهد، اما در فضای باز، وزش نسیم می‌تواند ویروس‌ها را پراکنده کند.

بر اساس اعلام کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۵۳ هزار و۱۸۳ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۳۲۹۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۷ هزار و ۹۳۵ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

منبع: ایرنا



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *