صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا

۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰:۰۱
کد خبر: ۶۰۹۵۷۷
کارشناس و متخصص تغذیه معتقد است: داشتن روحیه قوی و شاد، خواب کافی و منظم و تغذیه مناسب از مهمترین عوامل موثر برارتقای سطح سیستم ایمنی افراد و مقابله با کرونا است.

به گزارش گروه فضای مجازی ، تغذیه ارتباط نزدیکی به سیستم ایمنی بدن و چگونگی واکنش آن در مقابل ویروس‌ها دارد و داشتن روحیه قوی، شادی، خواب کافی و تغذیه مناسب از مهمترین عوامل موثر بر سیستم ایمنی افراد است.

«احمد راوندی» کارشناس و متخصص تغذیه درخصوص امنیت بیشتر در مقابله با کرونا با تغذیه سالم و سیستم ایمنی قوی‌تر به خبرگزاری ایرنا گفت:

دریافت منابع پروتئینی به خصوص در افرادی که مبتلا به ویروس کرونا شده‌اند ضرورت دارد، افراد لازم است برای ارتقای سیستم ایمنی بدن خود از انواع آجیل، حبوبات و گوشت کاملا پخته که منابع غنی پروتئین هستند، استفاده کنند.

پرهیز از استفاده گوشت‌های فرآوری شده مثل سوسیس، کالباس و انواع کباب‌ها را توصیه کرد، کباب انواع گوشت به دلیل نیم‌پز بودن احتمال انتقال آلودگی را افزایش می‌دهد.

تخم مرغ یکی از مفیدترین مواد غذایی است که باعث ارتقای سیستم ایمنی می‌شود و باید به صورت پخته استفاده شود و غذا‌های سنتی ایرانی همانند خورش فسنجان غذایی سهل الهضم، منبع سرشار از پروتیئن و کمک کننده به سیستم ایمنی بدن است.

هیچ گروه از مواد غذایی نمی‌تواند جایگزین گروه‌های دیگر نمی‌تواند باشد، بنابراین باید برای ارتقای سیستم ایمنی بدن حتما لبنیات نیز در سبد غذایی اضافه شود و مصرف شیر با مکمل‌هایی نظیر عسل، خرما و یا موز برای کمک به سیستم ایمنی بدن در روز‌های سخت کرونایی مفید است.

پروتئین‌ها و مصرف فراوان مایعات باید به صورت روزانه استفاده شود و استفاده از تمام گروه‌های مواد غذایی شامل میوه بویژه موز و مرکبات، سبزی، غلات، حبوبات، گوشت و لبنیات ضروری است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *