صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روش تشخیص خرابی باتری خودرو

۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۱:۰۱
کد خبر: ۶۰۹۴۵۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
یکی از علائم خرابی باتری این است که هنگام استارت زدن، باتری نتواند استارت را به حرکت در آورد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، باتری قطعه‌ای است که وظیفه تامین برق خودرو را بر عهده دارد، بنابراین نگهداری از آن می‌تواند بر عمر این قطعه بیفزاید و شما را از دردسر در راه ماندن حفظ کند.

باتری یکی از قطعاتی است که در آن بر اثر فعل و انفعالات شیمیایی، انرژی الکتریکی ذخیره می‌شود تا در صورت نیاز قابل استفاده باشد.

یکی از علائم خرابی باتری این است که هنگام استارت زدن، باتری نتواند استارت را به حرکت در آورد، علامت دیگر کم شدن پی‌در‌پی آب خانه‌های باتری است.

علت بعدی، شیرین شدن آب باتری است که در صورت کنترل این سه موضوع می‌توانید از عمر باتری خود آگاه شوید.

یک راه نیز برای آزمایش باتری وجود دارد، اینکه درب خانه‌های باتری را باز کنید و به وسیله سیم نسبتا ضخیم دو قطب باتری را به هم وصل کنید، اگر آب داخل هر یک از خانه‌های باتری جوشید و غلیان کرد آن خانه باتری خراب است و باید صفحات داخل آن خانه عوض شود و، چون این کار (تعویض صفحات) به‌طور اصولی انجام نمی‌شود، بهتر است باتری خودرو عوض شود.

موضوع مهم دیگر تشخیص نوع باتری خودرو است. آنگونه که کارشناسان می‌گویند، دو نوع باتری برای خودرو‌ها وجود دارد، باتری‌های «تر» یا باتری‌های اسیدی که در دسته باتری‌های قدیمی قرار می‌گیرند و باتری‌های اتمی یا باتری‌های پیل‌خشک که امروزه بیشتر استفاده می‌شوند.

یکی از راه‌های تشخیص خرابی در باتری اتمی چراغ هشداری است که در صفحه پشت فرمان تعبیه شده و در صورتی که رنگ سبز این چراغ خاموش شده باشد، یعنی عمر باتری شما رو به اتمام است.

باتری‌های اسیدی نیز که درون آن صفحه‌های سربی وجود دارد به مرور زمان دچار خوردگی می‌شوند و باتری متورم و دچار زنگ‌زدگی می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده خراب شدن باتری خودرو است.

برای تشخیص سلامت باتری خودرو در نوع‌تر آن، می‌توانید سطح الکترولیت یا آب باتری را کنترل کنید، میزان آب باتری موجود در محفظه باتری باید ۱۰ تا ۱۵ میلیمتر بالاتر از صفحات سربی آن باشد، در غیر این صورت نیاز به رسیدگی دارد. نکته مهم دیگر اینکه همیشه به چکه‌های زیر خودرو توجه کنید، زیرا ممکن است این چکه‌ها مربوط به باتری خودروی شما باشد که در این صورت نشان از نشتی باتری خودرو دارد.

این قطره‌های اسیدی می‌تواند قطعات خودرو را دچار خوردگی و به آن‌ها آسیب‌های فراوانی وارد کند، نکته مهم دیگر در باتری‌های «تر»، این است که اگر باتری به آب احتیاج دارد حتما به آن آب مقطر اضافه کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *