صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ارتباط بیماری پارکینسون با کرونا

۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۵:۰۱
کد خبر: ۶۰۹۳۱۳
یک فوق تخصص عفونی درباره ارتباط بیماری پارکینسون با کرونا توضیحاتی داد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، مهم‌ترین و تاثیرگذار‌ترین عامل ابتلا به ویروس کرونا بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، بیماری‌های ریوی، بیماری‌های قلبی، سوء تغذیه و نداشتن تغذیه مناسب است.

جمال میرزایی فوق تخصص عفونی درباره ارتباط بیماری پارکینسون با ویروس کرونا توضیحاتی به شرح ذیل ارائه کرد:

افراد نباید به منزل فرد ۷۲ ساله‌ای که به پارکینسون مبتلاست بروند و در صورت رفتن باید اصول بهداشتی را رعایت کنند؛ چرا که او بیش از دیگران در معرض ابتلا به کروناست.

توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

۱: نوشیدن مایعات کمک زیادی به حفظ دستگاه گوارش و تقویت ایمنی بدن می‌شود. به همین منظور روزانه ۶ الی ۸ لیوان آب بنشوید و از مصرف مایعات سرد به صورت جدی پرهیز کنید.

۲: در صورت بروز هر گونه علائم شبیه به سرماخوردگی هرچه سریع‌تر به مصرف غذا‌هایی مانند آش و سوپ به همراه آبلیموی تازه اقدام کنید و از خوردن فست فود و غذا‌های چرب بپرهیزید.

۳: حتما استفاده از جوانه گندم، ماش و شبدر را در رژیم غذایی روزانه خود رعایت کنید.

۴: از انواع میوه‌های خوشمزه مانند انار، پرتقال، گریپ فروت، لیموشیرین، لیمو ترش، نارنگی، نارنج، سیب و ... استفاده کنید.

متخصصان تغذیه و رژیم درمانی تاکید دارند از مصرف زیاد میوه جات پرهیز شود؛ چرا که شانس ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهند. بهترین روش مصرف میوه یک واحد در روز و در هر میان وعده به اندازه سه عدد است.

۵: مصرف جوشانده آویشن و پونه کوهی برای تقویت سیستم ایمنی و مقابله با عفونت توصیه می‌شود و سیستم ایمنی بدن شما را در مقابل این ویروس کشنده مقاوم خواهد ساخت.

۶: از هویج، کدوحلوایی، شلغم و لبو در غذا‌های روزانه استفاده کنید تا بدن شما در مقابل کرونا محکم شود.

۷: بهتر است بدانید که استفاده از غذا‌هایی که مقدار زیادی چربی و نمک دارند باعث ایجاد التهاب در مجاری تنفسی و مسیر‌های هوایی می‌شوند؛ بنابراین از مصرف سوسیس، کالباس، سایر فست فود‌ها و غذا‌های چرب و سنگین پرهیز کنید.

۸: مصرف منابع پروتئین مانند انواع گوشت‌ها به خصوص مرغ و ماهی، حبوبات یا تخم مرغ به صورت پخته کامل اهمیت زیادی دارد.

۹: از انواع آجیل بسته بندی شده و بدون نمک استفاده کنید.

۱۰: ویروس کرونا به دمای معمولی پخت (۷۰ درجه سانتی گراد) حساسیت زیادی دارد؛ بنابراین به عنوان یک اصل کلی باید از مصرف محصولات حیوانی (شیر، تخم مرغ، گوشت قرمز، مرغ و ماهی) خام و کامل پخته نشده پرهیز کرد. متخصصان تغذیه می‌گویند: در صورتی که محصولات گوشتی به صورت کامل و با رعایت اصول بهداشتی مانند دستان تمیز پخته شوند ایمن است.

۱۱: از ظروف، قاشق و چنگال شخصی استفاده کنید و حتما به یاد داشته باشید که قبل و بعد از مصرف غذا دستان خود را با آب و صابون یا مایع بشویید.

۱۲: امکان انتقال ویروس کرونا از طریق بسته‌های مواد غذایی وجود دارد؛ بنا براین قبل از مصرف غذا اصول بهداشتی ک همان شستن دست هاست را جدی بگیرید.

۱۳: از تهیه مواد غذایی فله یا باز پرهیز کنید و به توصیه متخصصان تغذیه به هیچ عنوان به رستوران‌ها برای مصرف غذا تا زمان مهار کامل ویروس کرونا نروید.

۱۴: در هنگام مراقبت و غذا دادن به افراد بیمار و کودکان خردسال قبل و بعد از غذا دادن به آن‌ها دست‌های خود و بیمار را ضد عفونی کنید.

۱۵: سیر، زنجبیل و سایر مواد غذایی توصیه شده اگر چه به دلیل ترکیبات آنتی اکسیدانی مقوی که دارند می‌توانند در مقابل عفونت‌های باکتریایی و ویروسی مفید باشند، اما شواهد علمی مبنی بر مصرف آن در درمان بیماری ویروس کرونا وجود ندارد و بهتر است به صورت متعادل مصرف شوند.

سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند برای پیشگیری از ابتلا به کرونا به هیچ عنوان از منزل خارج نشوید و تا حد امکان از تردد‌های غیر ضروری در مکان‌های عمومی و شلوغ به صورت جدی پرهیز کنید.

شتشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون یا مایع و پرهیز از روبوسی را جدی بگیرید تا به کرونا مبتلا نشوید.

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *