صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نظری‌جویباری: به مجیدی مشاوره درستی نمی‌دهند؛ سعادتمند برنامه داشت که مدیرعامل استقلال شد

۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۹:۳۷
کد خبر: ۶۰۹۱۵۵
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: به طور حتم سعادتمند دارای یک برنامه مدون و خوبی بوده که وزارت ورزش وی را به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب کرده است.

علی نظری جویباری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی ، در خصوص انتخاب احمد سعادتمند به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه استقلال اظهار داشت: امیدوارم سعادتمند، استقلال را از این شرایطی که دارد، عبور دهد. بالاخره باید به او کمک کنند؛ از مدیران وزارت ورزش گرفته تا سایر اشخاص که وی در سمت جدیدی که بر عهده گرفته، سربلند بیرون بیاید. به هر جهت یک مدیر آبروی خود را وسط گذاشته و باید همه دست‌به‌دست هم بدهند تا ان‌شاالله بتواند موفق شود.

وی ادامه داد: به طور حتم سعادتمند دارای یک برنامه مدون و خوبی بوده که وزارت ورزش وی را به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب کرده است. او مدیر با تجربه‌ای به حساب می‌آید که سال‌ها در ورزش فعالیت کرده و امیدوارم در این زمینه، هم در باشگاه استقلال با برنامه‌ای خوب و قدرتمند موفق باشد و تیم را از این معرکه نجات دهد.

معاون پیشین استقلال در خصوص تغییر و تحولات در این باشگاه، گفت: بدون شک این اتفاق نشانه خوبی نیست که یک مدیر بیاید و دوباره چند روز بعد یک فرد دیگری جایگزین او در این سمت شود. یک مدیر وقتی موفق است که حداقل شرایط کاری برای او فراهم شود که تا چند سال بتواند در عرصه مدیریتی دوام داشته باشد. این‌طور نیست که امروز یک نفر را انتصاب کنند و فردا یک نفر دیگر را برای این سمت بیاورند. این موضوع باعث می‌شود تا اعتماد سلب شده و آن مدیر نتواند کارآیی لازم را برای پیشبرد اهداف مدیریتی‌اش داشته باشد. مدیران فوتبالی باید حداقل سه ساله زمان داشته باشند تا برنامه‌های خود را ترسیم کرده و باشگاه تحت هدایت را به شرایط ایده‌آلی برسانند.

نظری‌جویباری عنوان کرد: اکنون خود سعادتمند هم نمی‌داند تا چه زمانی عهده‌دار مسئولیت مدیرعاملی باشگاه استقلال خواهد بود، همان‌طور که خلیل‌زاده، فتح‌الله‌زاده، موسوی، ماجدی و دیگران آمدند و رفتند. بعید می‌دانم از این دوستان برنامه‌ای خواسته باشند و یا حداقل یک برنامه کوتاه مدت و یا میان مدت دریافت کرده‌اند.

وی یادآور شد: باید مشخص شود این دوستان برای آینده خودشان چه برنامه‌ریزی انجام داده‌اند که به فرض مثال تا شش ماه آینده استقلال به کجا برسد؟ هشت ماه دیگر بدهی‌های استقلال به چه شرایطی خواهد رسید؟ بعید است در وزارت ورزش معنی داشته باشد که کسی برنامه‌ای ارائه بدهد تا برای مدیرعاملی یا عضویت در هیئت‌مدیره استقلال انتخاب شود. گاهی پیش آمده که دوستان از کسی که خوش‌شان می‌آید، در سمت‌های مدیریتی باشگاه استقلال استفاده کرده‌اند. با این حال امیدوارم برخی موارد در این انتخاب‌ها رعایت شود. هر چند معتقدم اگر این موضوعات رعایت می‌شد که استقلال این همه مشکلات نداشت.

معاون ورزشی پیشین باشگاه ورزشی استقلال در خصوص پست‌های انتقادی فرهاد مجیدی در اینستاگرام توضیح داد: به فرهاد مجیدی به عنوان دوست توصیه می‌کنم در کار‌های مدیریتی دخالت نکند، زیرا این باشگاه مدیر و هیئت‌مدیره دارد. کار مجیدی در حیطه کادرفنی است و همان‌طور که سایرین نباید در کار او دخالت کنند، او هم نباید به خودش اجازه ورود به حیطه مدیریت را بدهد. بالاخره سلسه مراتب مدیریتی در این باشگاه باید رعایت شود. اگر او به این کارش ادامه بدهد، به نظرم بیشتر از همه لطمه می‌بیند. بهترین کار فرهاد این است که تمرکزش را روی مسائل فنی تیم بگذارد، تا استقلال از مخمصه‌ای که گرفتار شده، نجات پیدا کند. به هر جهت ادامه این موضوع باعث خواهد شد تا در آینده هواداران از او انتقاد کنند که نتوانست تیم را خوب جمع و جور کند. فکر می‌کنم به مجیدی راهنمایی درستی نمی‌شود که این چنین خودش را وارد مسائل مدیریتی و انتقاد از مدیران باشگاه کرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *