صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیا تهران باید قرنطینه می‌شد؟

۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۳:۰۱
کد خبر: ۶۰۹۰۷۹
شهردار تهران در یک برنامه تلویزیونی در مورد علت قرنطینه نشدن پایتخت توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، پیروز حناچی در آخرین دقایق از یازدهمین روز از ماه فروردین مهمان برنامه تلویزیونی دو نیمه ماه در شبکه دوم سیما شد.

وی در این برنامه درباره موضوعات مختلف و وضعیت شهر تهران در حوزه مقابله با شیوع ویروس کرونا و تلاش‌های مدیریت شهری سخن گفت.

وی افزود هرچه در این ایام در شهر تهران کار اتفاق افتاده است از سر انجام وظیفه بوده و هیچ منتی سر هیچ کدام از شهروندان نیست و این‌ها وظایف ما بوده است.

شهردار تهران ادامه داد: بیش از ۷۵ درصد مردم موضوعات مرتبط با کرونا را رعایت کردند و این را آمار‌های مختلف از جمله آمار استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی تایید می‌کند.

حناچی گفت: این طبیعی است که در همه جوامع یک سری افراد این خطر‌ها را جدی نمی‌گیرند و این هم فقط مخصوص مردم ما نیست و در همه جای دنیا این افراد هستند.

شهردار تهران تصریح کرد: براساس گزارش وزیر بهداشت بخش بزرگی از جامعه در طرح خود اظهاری شرکت کرده اند که این یک موفقیت بزرگ برای ما محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: من به عنوان شهردار تهران از همه مردم شهر تهران که با توجه به ایام عید و آخر سال با طرح‌های دولت برای مقابله با کرونا تلاش کردند تشکر می‌کنم.

حناچی خطاب به امام زمان (عج) گفت: با زبان دل به امام زمان خود می‌گوییم جای شما در میان ما خالی است و ما از شما برای رفع مشکلات مدد می‌گیریم.

حناچی در پاسخ به این سوال که شما گفتید دولت هنوز نیازی ندیده است از قوه قهریه استفاده کند، اما به عنوان یک مقام مسؤول فکر میکنید قرنطینه برای تهران لازم بود یا خیر گفت؛ قرنطینه درجات مختلفی دارد یک نمونه اش در چین دیده شد.

وی ادامه داد: در چین همه چیز متوقف شد و یک دلیلش هم این بود که همزمان شد با تعطیلات چینی و در ایران هم این بحث بود که از تعطیلات نوروزی استفاده کنیم.

حناچی گفت:، اما واقعیت این است که ما با کشور‌های مختلف از جهات مختلف فرق داریم شرایط اقتصادی ما اینگونه نیست که بشود اگر چیزی تعطیل شد جایگزینی برایش فراهم کرد.

شهردار تهران افزود: ما امروز با دو ویروس در حال مقابله هستیم اولا ویروس کرونا و دیگری ویروس تحریم ظالمانه‌ای که به ما وارد شده است.

وی ادامه داد: در کره ۵۰۰ هزار آزمایش کرونا در مدت کوتاهی اخذ کرد در حالی که ما در دو هفته اول یکی از مشکلات مان نبود کیت آزمایش بود و تنها دو آزمایشگاه داشتیم که می‌توانستند این موضوع را تشخیص بدهند.

حناچی گفت: در کشور کره با ۹۰ آزمایشگاه به جنگ کرونا رفتند و این‌ها نشان دهنده تاثیر تحریم‌ها است، اما نکته جالب اینجاست که ما به دلیل تجربیات زیادی که داریم خیلی خوب در برابر اینگونه مشکلات تاب آور شده ایم.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: امروز در کشورمان وقتی صحبت از تولید ماسک شد دیدید که چگونه به صورت جهادی کار پیش رفت و حتی یک سری از کارخانه‌ها خط تولیدشان تغییر کرد تا نیاز کشور بر طرف شود.

حناچی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع افزایش کار بخش‌های مختلف شهرداری تهران نظیر جمع آوری پسماند‌ها اشاره کرد.

وی افزود: پیش از ورود پدیده کرونا روزانه در تهران هفت هزار تن زباله تولید می‌شد که این‌ها در ایستگاه‌های میانی بازیافت می‌شدند.

حناچی گفت:، اما با شیوع ویروس کرونا تفکیک و بازیافت در ایستگاه‌های میانی و آرادکوه ممنوع شد و همه زباله‌ها بدون بازیافت در نقطه‌ای دفن می‌شوند.

شهردار تهران گفت: یکی دیگر از نقاطی که در شهرداری کار مضاعفی به آن‌ها تحمیل شد سازمان بهشت زهرا بود که سختی‌های کارشان مضاعف شد و البته ما هم تلاش کردیم تا برای آن‌ها اقدامات خاصی را در نظر بگیریم.

وی همچنین به موضوع ضدعفونی روزانه ناوگان اتوبوس رانی و مترو‌های شهر تهران اشاره کرد و گفت روزانه ۵ هزار اتوبوس و ۱۲۰۰ واکن مترو ضدعفونی می‌شوند.

حناچی افزود: این در حالی است که ماموران سازمان آتش نشانی شهر تهران روزانه هفده ساعت مشغول ضدعفونی ۲۰۰ نقطه پر تردد شهر تهران هستند.

شهردار تهران همچنین درخصوص برگزاری کنسرت‌های آنلاین در این شب‌های کرونایی نیز گفت: شهرداری در سال‌های گذشته اقدامات خاص و مبسوطی برای ایام عید در نظر می‌گرفت.

وی ادامه داد: امسال با توجه به شیوع کرونا مجبور شدیم تا بسیاری از این اقدامات را حذف کنیم، اما برای آنکه شهروندان بتوانند شرایط در خانه ماندن را به راحتی تحمل کنند یک سری برنامه‌های مجازی مفرح در نظر گرفتیم نظیر برگزاری همین کنسرت‌های آنلاین.

حناچی همچنین درخصوص برگزاری برنامه تهران ۱۴۰۰ نیز گفت: ما برای آخرین سال قرن حاضر برنامه‌هایی در نظر داشتیم، اما نمی‌دانیم بتوانیم با شیوع کرونا آن‌ها را انجام بدهیم یا خیر.

وی افزود: اما به طور قطع اگر این شرایط مرتفع شود و مشکلی نباشد به طور قطع برنامه‌های ویژه‌ای خواهیم داشت.


برچسب ها: شهردار تهران

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *