ارتباط ویروس کرونا با افراد مبتلا به بیماریهای چشمی
ویروس کرونا میتواند در کسانی که آلوده هستند یا به بیماریهای چشمی مبتلا هستند بروز پیدا کند.
ترشحات چشمی یا اشک بیماران میتواند آلوده کننده باشد؛ بنابراین زمانی که این افراد دست شان را با نواحی صورت خود از قبیل چشم، دهان و بینی لمس میکنند شانس ابتلا به ویروس کرونا را افزایش میدهند پس بهترین کار این است که حتما اصول بهداشتی که همان شستشو و ضدعفونی دست هاست را رعایت کنند.
پزشکان و کادر درمانی بیمارستانها بیش از افراد دیگر در معرض ابتلا به این ویروس خطرناک و کشنده هستند که باید بسیار مراقب سلامتی خود هنگام معاینه و ویزیت بیماران مبتلا یا سایر افراد باشند که این افراد هم خودشان نگیرند.
پزشکان باید اصول بهداشتی را هنگام معاینه بیماران رعایت کنند و همچنین بدانند که در ترشحات چشمی بیماران ویروس کرونا وجود دارد و احتمال آلودگی برای هر دو افراد یعنی چشم پزشکان و بیماران وجود دارد که پزشکان باید بین نوبت هر مریض دستان خود را با اب و صابون یا بشویند و یا با الکل ضدعفونی کنند تا خطر ابتلا به کرونا در هر دو گروه کاهش یابد.
ویروس کرونا روی سطوح صاف به خصوص سطوح LCD، عینک و ... ماندگاری بیشتری دارد که باید مراقب سلامتی خود باشند و هنگام استفاده از وسایل شخصی مانند عینک آنها را به خوبی ضدعفونی کنند و حتما قبل از ضدعفونی کردن عینک خود را با آب و صابون بشویند و همچنین عینک خود را در فاصله کوچکی از چشم قرار دهند تا تماسی با چشم آنها نداشته باشد.
لنزهای تماسی چشم میتوانند آلوده کننده باشند به همین علت افرادی که از لنزهای چشمی استفاده میکنند حتما دستان خود را قبل از استفاده با آب و صابون بشویند و در موارد خاص آنها را ضدعفونی کنند و مراقبت بیشتری از لنزهای چشمی خود داشته باشند.
افرادی که از لنزهای چشمی استفاده میکنند باید مراقب باشند تا محلول لنزهای تماسی در معرض آلودگی یا افرادی که به این ویروس خطرناک مبتلا هستند، قرار نگیرد.
متخصصان چشم پزشکی توصیه میکنند موثرترین روش برای پیشگیری از ابتلا به کرونا ماندن در خانه است؛ بنابراین به هیچ عنوان جهت کاشت مژه و سایر اقدامات به سالنهای آرایشی مراجعه نکنید.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.