صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضعیف‌ترین خارجی‌های فوتبال ایران در سال ۹۸؛ از یک مربی ناکام تا یک مهاجم فراری

۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۳:۰۱
کد خبر: ۶۰۸۹۴۰
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
در سالی که گذشت فوتبال ایران شاهد رفت و آمد برخی بازیکنان و مربیان خارجی ضعیف بود.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، سال ۹۸ برای فوتبال ایران با حضور خارجی‌های پُرحاشیه‌ای در تیم‌های مختلف همراه بود. این خارجی‌ها از راس کادرفنی تیم ملی گرفته تا تیم‌های قعر جدولی لیگ برتر هر کدام به اندازه خودشان حاشیه داشتند و انتظارات را برآورده نکردند.

مارک ویلموتس: سرمربی سابق تیم ملی فوتبال بلژیک پس از جدایی کارلوس کی‌روش از تیم ملی ایران، هدایت تیم کشورمان را برعهده گرفت، اما بعد از گذشت چند بازی و عملکرد ضعیفی که داشت، با فدراسیون فوتبال قطع همکاری کرد.

جونیور براندائو: مهاجم برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس که در ابتدای فصل با سروصدای زیادی به این تیم پیوست، اما با عملکرد بسیار ضعیفی که داشت در نیم‌فصل از پرسپولیس جدا شد. او بدون تردید، بدترین خرید خارجی برای یک باشگاه ایرانی در سال گذشته بود. 

آنتونی استوکس: مهاجم ایرلندی تیم فوتبال پرسپولیس که در نیم‌فصل دوم به این تیم پیوست، وقتی با تیم راهی امارات شده بود، با اجازه کادرفنی چند روزی مرخصی گرفت، اما دیگر به ایران برنگشت. می‌توان لقب مهاجم فراری را بر روی او گذاشت. 

کوین فورچونه: مهاجم فرانسوی – مارتینیکی که به تراکتور پیوست، ولی پس از عملکرد بدی که داشت با این باشگاه قطع همکاری کرد. او از نگاه اهالی فوتبال، گران‌ترین بازیکن خارجی تاریخ لیگ برتر بود. 

ابیابووی باکر: مدافع نیجریه‌ای ذوب‌آهن که پس از عملکرد ضعیف خود از سوی سرمربی تیم کنار گذاشته و در نهایت هم از این تیم جدا شد.

ماکالی کریسانتوس: این مهاجم نیجریه‌ای هم مثل هم‌تیمی و هموطن خود (باکر) پس از برآورده نکردن انتظارات کادرفنی و مدیران ذوب‌آهن در فهرست فروش قرار گرفت و در نهایت هم جدا شد.

لوکا گادرانی: مدافع گرجستانی شاهین شهرداری بوشهر هم نتوانست عملکرد قابل قبولی داشته باشد و خرید خوبی نبود.

کارلوس چاواریا: بازیکن اهل نیکاراگوئه که به تیم فوتبال شهرخودرو مشهد پیوست، ولی نمایش خوبی نداشت و نتوانست انتظارات را برآورده کند. این بازیکن در اکثر دیدارهای تیمش، یک نیمکت‌نشین بود. 

جانی جانسون: بازیکن اهل کشور هلند که نمایش ضعیفی در ترکیب گل‌گهر سیرجان داشت و نتوانست انتظارات را برآورده کند.

بنی یاسین: مدافع ملی‌پوش اردنی که با امیدواری و سروصدای زیادی به فولاد خوزستان ملحق شد، اما بعد از عملکرد ضعیفی که داشت، در نهایت از جمع شاگردان نکونام جدا شد.

ادواردو دوس‌سانتوس: بازیکن اهل برزیل که برای ماشین‌سازی تبریز کارساز نبود و او هم جزو بازیکنانی است که انتظارات را برآورده نکرد تا در دسته خریدهای ضعیف لیگ ایران قرار بگیرد. 

با در نظر گرفتن این شرایط به نظر می‌رسد مسئولان باشگاه‌ها و مدیران فوتبال کشور باید دقت بیشتری در انتخاب و جذب بازیکنان و مربیان خارجی داشته باشند تا هم آنها ضرر مالی نکنند و هم خارجی‌ها بتوانند برای تیم‌شان کارساز باشند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *