صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه پاناکوتای انار

۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۰۸۸۹۳
تنوع پاناکوتا زیاد است و با انواع ژله‌ها و میوه‌ها می‌توان ترکیب و یا ساده سرو کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، پاناکوتا در واقع یک پودینگ ساده است که با لبنیات غلیظ شده و ژلاتین تهیه می‌شود.

طرز تهیه کامل پاناکوتای انار را با آموزش مرحله به مرحله در ادامه می‌خوانید.

مواد لازم

  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • شیر: ۱/۲ لیوان
  • پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین: یک عدد
  • ژله انار: یک بسته
  • آب جوش: یک لیوان
  • انار: یک عدد

طرز تهیه

آب را به ژله اضافه کرده و یک دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا حل شود. داخل لیوان‌ها را به اندازه دلخواه با انار پر کنید و ژله که مقداری سرد شد را داخل لیوان‌ها بریزید. البته سر لیوان‌ها باید خالی باشد و برای ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

ژلاتین را با شیر مخلوط کنید و خامه را بر روی بخار آب بپزید. سپس شکر یا عسل و چوب دارچین را اضافه کنید، قبل از آن که بجوشد شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید و از روی حرارت بردارید سپس ظرف خامه را داخل ظرف یخ گذاشته و هم بزنید تا خنک شود، پاناکوتا را قاشق قاشق داخل لیوان‌های ژله انار ریخته و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *