طرز تهیه پاناکوتای انار
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، پاناکوتا در واقع یک پودینگ ساده است که با لبنیات غلیظ شده و ژلاتین تهیه میشود.
طرز تهیه کامل پاناکوتای انار را با آموزش مرحله به مرحله در ادامه میخوانید.
مواد لازم
- خامه: ۲۰۰ گرم
- شیر: ۱/۲ لیوان
- پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
- عسل: یک قاشق غذاخوری
- چوب دارچین: یک عدد
- ژله انار: یک بسته
- آب جوش: یک لیوان
- انار: یک عدد
طرز تهیه
آب را به ژله اضافه کرده و یک دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا حل شود. داخل لیوانها را به اندازه دلخواه با انار پر کنید و ژله که مقداری سرد شد را داخل لیوانها بریزید. البته سر لیوانها باید خالی باشد و برای ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
ژلاتین را با شیر مخلوط کنید و خامه را بر روی بخار آب بپزید. سپس شکر یا عسل و چوب دارچین را اضافه کنید، قبل از آن که بجوشد شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید و از روی حرارت بردارید سپس ظرف خامه را داخل ظرف یخ گذاشته و هم بزنید تا خنک شود، پاناکوتا را قاشق قاشق داخل لیوانهای ژله انار ریخته و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.