چطور مواد غذایی را از ویروس کرونا دور کنیم؟
محمد حسین عزیزی مدیر کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو در خصوص حرارت دادن آجیل و مواد غذایی در روزهای کرونایی به خبرگزاری باشگاه خبرنگاران گفت:
مصرف بیش از اندازه ویتامینهای محلول در چربی در دراز مدت به دلیل آنکه به اندازهای که باید دفع نشده برای افراد خطرناک بوده و باعث بروز مسمومیت غذایی برای مصرف کننده میشود.
مصرف غذایهای با طبع سرد به صورت دورهای اختلالی در سیستم ایمنی بدن ایجاد نمیکند، اما بهتر است افراد در کنار مصرف غذاهای سرد مواد غذایی مانند خرما و دیگر مواد با طبع گرم را فراموش نکنند.
مصرف آجیل و مواد غذایی به مقدار زیاد در این شرایط توصیه نمیشود و با توجه به شیوع بیماری کرونا، بهتر است آجیلها حرارت داده شوند و به نوعی گرم کردن آجیل سبب ضد عفونی شدن آن میشود.