صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی؛ ساده و بی‌دردسر

۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸:۰۲
کد خبر: ۶۰۸۴۸۷
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
با دستور تهیه پودینگ شکلاتی مرحله به مرحله با دسر شکلاتی خوشمزه‌ای آشنا می‌شوید که در عرض یک ربع ساعت و فقط با ۴ ماده ساده تهیه می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، پودینگ‌ها جزو ساده‌ترین دسر‌ها به حساب می‌آیند و دستمان برای ترکیب انواع و اقسام مواد در آن باز است. کافی است هوس یک دسر جدید به سرمان بزند و دست به کار شویم؛ در کم‌ترین زمان ممکن می‌توانیم یک پودینگ خوشمزه و جذاب درست کنیم.

مواد لازم

  • شیر:۳ لیوان
  • شکر:۵_۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت:۴قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو:۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

شکر، نشاسته و پودر کاکائو را داخل قابلمه مخلوط کنید، شیر را به مواد خشک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و کم کم غلیظ شود، نشانه غلیظ شدن مواد این است که احساس می‌کنید، قاشق سنگین شده و حرکت آن کند می‌شود، وقتی به غلظت دلخواهتان رسید شعله را خاموش کنید اجازه دهید مخلوط پودینگ خنک شود، برای جلوگیری از رویه بستن پودینگ تا زمان خنک شدن هر از چندی آن را هم بزنید.

درون ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار دهید. می‌توانید رویه پودینگ را با پودر نارگیل، انواع ترافل و ... تزئین کنید.



نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
عالی بود
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *