صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه ترافل با کیک پرتقالی

۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۵:۰۲
کد خبر: ۶۰۸۴۸۵
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ترافل با کیک پرتقالی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، پخت کیک برای اعضای خانواده یکی از لذت بخش‌ترین اقدامات است. در ادامه به آموزش ترافل با کیک پرتقالی می‌پردازیم.

مواد لازم

  • کیک پرتقالی:۱ عدد

مواد لازم برای تهیه پودینگ:

  • شکر:۳۰۰گرم
  • آرد:۴۵گرم
  • پودر نشاسته:۶۵ گرم
  • شیر:۱ لیتر
  • زرده تخم مرغ:۵عدد
  • کره:۶۰گرم
  • وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزئین ترافل

  • آب پرتغال:یک دوم پیمانه
  • خامه شیرین شده:۳۰۰ گرم
  • شکلات رنده شده:۶۵ گرم

روش تهیه پودینگ

ابتدا شکر، آرد و پودر نشاسته را با هم مخلوط می‌کنیم. شیر سرد و زرده‌های تخم مرغ را اضافه می‌کنیم و مایه را می‌زنیم تا اثری از زرده‌ها داخل شیر باقی نماند. مواد را روی حرارت قرار می‌دهیم و مدام هم می‌زنیم تا زمانی که به نقطه جوش برسد و غلیظ شود، کره را اضافه می‌کنیم، شعله را خاموش می‌کنیم و در آخر وانیل را اضافه کرده و پودینگ ما آماده است.

روش تهیه ترافل

پودینگ را در ظرف‌های تک نفره ریخته و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خوب خودش را بگیرد، کیک پرتغالی را به ابعاد ۵×۵ سانتی متر برش می‌زنیم و دو طرف کیک را با آب پرتغال مرطوب کرده و روی پودینگ قرار می‌دهیم، حالا روی کیک را با خامه شیرین شده شکوفه می‌زنیم و با شکلات رنده شده آن را تزئین می‌کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *