صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه موس زعفران

۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵:۰۱
کد خبر: ۶۰۸۴۱۰
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه موس زعفران را به شما آموزش دهیم.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، درست کردن دسر برای اعضای خانواده یکی از لذت بخش‌ترین اقدامات است. در ادامه به آموزش موس زعفران می‌پردازیم.

مواد لازم

  • سفیده تخم مرغ:۳عدد
  • شیر:یک پیمانه
  • خامه:۱۰۰گرم
  • خلال پسته:به میزان لازم
  • پودر قند:۱۲۰گرم
  • پودر ژلاتین:۲قاشق سوپخوری

طرز تهیه

ابتدا سفیده‌های تخم مرغ را همراه با پودر قند خوب با همزن بزنید تا سفیده‌ها پف کرده و از ظرف جدا نشود، سپس خامه و زعفران را اضافه کنید و مجددا بزنید تا صاف و یکدست شود، شیر را آرام آرام افزوده و به زدن با دور کند همزن ادامه دهید.

مواد که باهم خوب مخلوط شد، پودر ژلاتین آماده شده را به دسر افزوده و خوب مخلوط کنید و خلال پسته را نیز به آن اضافه کنید و در ظرف مخصوص بریزید و داخل یخچال به مدت حداقل ۲ ساعت قرار دهید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *