صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توزیع ۱۰۰۰۰ پرس غذای متبرک در بیمارستان‌های تهران

۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰:۴۴
کد خبر: ۶۰۸۳۳۲
به همت بنیاد کرامت رضوی، حدود ۱۰ هزار وعده غذا برای اطعام همه بیمارستان‌های درگیر کرونای تهران پیش‌بینی شده و روزانه حدود ۱۰۰۰ پرس غذا طبخ و توزیع می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، علیرضا سان‌کهن مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس در منطقه ۱۲ استان تهران در حاشیه اجرای این طرح به نحوه توزیع غذای متبرک رضوی در بیمارستان‌های درگیر کرونا در این شهر اشاره کرد و گفت: طبق برنامه اعلام شده قرار است همه بیماران و پرسنل بیمارستان‌های درمان مبتلایان به ویروس کرونای تهران ظرف ۱۰ روز از غذای تبرکی حضرت رضا (ع) متنعم شوند.

وی در رابطه با کیفیت طبخ غذای هم بیان کرد: طبخ غذا از تاریخ سوم فروردین شروع شده و تا ۱۲ فروردین‌ماه ادامه خواهد داشت. پخت روزانه این تعداد غذا در آشپزخانه کوثر متعلق به مسجد سادات اخوی تهران انجام می‌شود.

سان‌کهن، اظهار کرد: این برنامه از روز گذشته با طبخ و توزیع غذا در بیمارستان‌های سینا و امیر اعلم شروع شد و امروز برای اطعام بیمارستان فیروزگر اقدام شده است. علاوه بر توزیع غذا بسته‌های تبرکی نیز شامل قرآن، نمک، نبات، گلاب و... به کادر درمانی بیمارستان‌ها اهدا می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بسته به تعداد تخت و کادر بیمارستان‌ها، آمار طبخ و توزیع روزانه متفاوت است، افزود: بیمارستان سینا با ۳۰۰ وعده و بیمارستان امیر علم با ۳۵۰ وعده غذا اطعام شدند. برای بیمارستان فیروزگر هم امروز طبخ ۱۰۰۰ وعده غذا در نظر گرفته شده است.

به گفته وی، حدود ۲۰ نفر خادمیار در فرایند طبخ تا توزیع غذا دخیل هستند. همچنین روزانه شماری از خادمان هر منطقه از تهران بسته به بیمارستانی که اطعام در آن انجام می‌شود، همزمان با توزیع غذا حدود ساعت ۱۱:۳۰ برنامه توسل به اهل بیت (ع)، مدیحه‌سرایی و اهدای بسته‌های تبرکی به کادر درمانی را انجام می‌دهند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *