صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راهنمای کامل خرید انواع لپ تاپ در بازار

۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۰:۱۸
کد خبر: ۶۰۷۹۰۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
با توجه به تنوع بالا در بازار لپ تاپ برخی از مشتریان برای خرید این وسیله دچار تردید می‌شوند که در این گزارش سعی در راهنمایی افراد برای خرید این وسیله شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، خرید لپ تاپ به دلیل تنوع بالای این محصول و با توجه به نوع کاربردی که مورد نظر مشتری است اندکی دشوار است به همین دلیل افرادی که قصد خرید این محصول را دارند باید قبل از خرید وقت بیشتری را برای تحقیق اختصاص دهند.

ممکن است افراد برای اهداف خاصی دست به خرید لپ تاپ بزنند که در این گزارش سعی در راهنمایی افراد برای خرید این وسیله الکترونیکی شده است.

اگر مایل به استفاده از لپ‌تاپی برای استفاده‌ی موردی و جهت وب‌گردی و اجرای نرم‌افزار‌هایی نظیر مجموعه‌ی آفیس هستید بهتر است از خرید مدل‌هایی با پردازنده‌های بسیار ضعیف، چون AMD E۱-۶۰۱۰ و E۱-۷۰۱۰ یا Celeron N۳۰۵۰ و N۳۰۶۰ اینتل بپرهیزید، چون با اولین اجرا در ویندوز متوجه کندی آن خواهید شد.

برای شما Pentium N۳۷۰۰ و N۳۷۱۰ و همین‌طور N۴۲۰۰ گزینه مناسب‌تری است به طوریکه این پردازنده‌ها انرژی کمی مصرف می‌کنند و مناسب محیط ویندوز هستند.

همچنین از میان پردازنده‌های AMD نیز E۲-۷۱۱۰ به همراه مدل‌های A۴-۷۲۱۰، A۶-۷۳۱۰ و A۸-۷۴۱۰ به علاوه‌ی A۹-۹۴۱۰ مناسب این رده هستند.

در این بین اگر مایل به خرید یک لپ‌تاپ جهت کاربری راحت برای وب‌گردی و استفاده‌ی مداوم از نرم‌افزار‌های آفیس به همراه طول عمر باتری خوب هستید بهتر است پردازنده‌های Pentium ۴۴۰۵U و Core i۳-۵۰۰۵U / ۶۰۰۶U یا بهتر از آن یک ۶۱۰۰U / ۷۱۰۰U را همراه با یک SSD و ۴ گیگابایت رم در نظر بگیرید.

اگر طول عمر باتری برای‌تان مهم نیست، پردازنده‌های AMD Pro A۱۰-۸۷۰۰B و Pro A۱۲-۸۸۰۰B با قیمتی کمتر جایگزین‌های خوبی محسوب می‌شوند.

پردازنده‌های همه‌کاره‌تر با مصرف مناسب برای فعالیت‌های چندرسانه‌ای مناسب اند؛ این پردازنده‌ها به همراهی یک چیپ گرافیک مناسب نظیر GTX۱۰۵۰ و RX۴۶۰ به شما اجازه‌ی شماری از بازی‌هایی که توانمندی سخت‌افزاری بالایی نمی‌خواهند را می‌دهند.

این پردازنده‌ها شامل Core i۵-۶۲۰۰U / ۶۳۰۰U / ۷۲۰۰U یا Core i۷-۶۵۰۰U / ۶۶۰۰U / ۶۶۵۰U / ۷۵۰۰U و همه‌ی مدل‌های دوهسته‌ای با فناوری فراریسمانی می‌شوند.

همچنین FX-۹۸۳۰P از AMD نیز جا‌یگزین مناسبی با قیمت کم‌تر و البته مصرف انرژی بیش‌تر محسوب می‌شود.


برای خرید یک لپ‌تاپ قدرتمند مخصوص یک گیمر متوسط، پردازنده‌ی Core i۵-۷۳۰۰HQ همراه با کارت گرافیک GTX۱۰۵۰Ti یا GTX۱۰۶۰ بسیار مناسب است.

با به‌کارگیری یک کارت گرافیک کاراتر نظیر GTX۱۰۷۰ و GTX۱۰۸۰ استفاده از یک پردازنده‌ی قوی‌تر نظیر Core i۷-۶۷۰۰HQ یا ۷۷۰۰HQ توصیه می‌شود البته از چنین لپ‌تاپی توقع طول عمر باتری بالا را نداشته باشید.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *