صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شیرینی‌های سالم عید نوروز را بشناسید

۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۶:۴۴
کد خبر: ۶۰۷۶۹۵
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: با توجه به عوارض استفاده فراوان از شیرینی و شکلات در ایام نوروز می‌توان برخی از مواد غذایی مفید را جایگزین آن‌ها کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، شیرینی‌ها، بیسکوییت‌ها و تنقلات ارزش غذایی برای بدن انسان ندارند. روغن‌های جامد (کره یا روغن جامد نباتی)، شکر فراوان، مقدار کمی آرد‌ها (گندم، نخودچی و جو) مواد تشکیل دهنده شیرینی‌ها هستند.

نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درخصوص بهترین جایگزین‌های شیرینی و شکلات عید به خبرگزاری باشگاه خبرنگاران گفت:

شیرینی‌ها حاوی روغن جامد (روغن جامد نباتی یا کره) هستند؛ که این روغن باعث چربی اشباع در بدن شده و افراد را به سمت بیماری‌های قلبی می‌کشاند. شکر نیز برای بدن مضراست و در برخی مواقع باعث افزایش قند خون و دیابت می‌شود.

ترکیبات آردی در شیرینی‌ها اگرچه خواص مفیدی برای بدن دارند، اما در کنار ترکیبات دیگر مانند شکر و روغن مضر خواهند بود.

برخی از افراد علاقه زیادی به شیرینی‌ها دارند به همین علت بهتر است آن‌ها شیرینی‌هایی که از آرد نخودچی تشکیل شده‌اند استفاده کنند. زیرا نخودچی از خانواده گوشت و حبوبات است و می‌تواند پروتیئن مورد نیاز بدن را فراهم کند.

برخی از نوزادان به شیر‌های پروتئینی و شیر‌های گاو حساسیت دارند. به همین علت مادران شیرده بهتر است در عید و زندگی روزمره از شیرینی‌های حاوی آردنخودچی استفاده کنند.

سوهان‌های عسلی که از مغز‌ها تشکیل شده را در عید می‌توان جایگزین انواع شیرینی کرد.

تحقیقات نشان می‌دهد شکلات‌های تلخ ۸۰ درصد به بالا خواص بهتری نسبت به شکلات‌های شیرین دارد. به همین علت بهتر است افراد شکلات‌های تلخ را جایگزین شکلات‌های شیرین کنند.


برچسب ها: شیرینی عید نوروز

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *