صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نظارت بر روند اعطای تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان باید تقویت شود/ تاکید بر شناسایی و رفع بسترهای فساد/ ضرورت رسیدگی به پرونده‌های معوق

۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰:۰۹
کد خبر: ۶۰۷۵۵۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
آیت الله رئیسی با تاکید بر ضرورت حمایت حقوقی و قضایی از تولیدکنندگان بیان کرد: نظارت بر روند اعطای تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان باید تقویت شود و نظام بانکی از ارائه هر گونه تسهیلات به امور «دلالی» به جای فعالیت‌های «تولیدی»، به طور جدی خودداری کند.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ؛ در این گزارش به اظهارات آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه در فرودین ماه ۹۸ در جلسات مسئولان عالی قوه قضاییه اشاره می‌گردد.

ضرورت حمایت حقوقی و قضایی از تولیدکنندگان

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در نخستین جلسه مسئولان عالی قضایی در مورخ پنجم فروردین سال ۹۸ بخشی از کلیات برنامه‌های دستگاه قضایی برای تحقق «رونق تولید» را اعلام کرد و دادسرا‌های سراسر کشور را نیز مامور رسیدگی فوری به مشکلات تولیدکنندگان و کارآفرینان دانست.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت حقوقی و قضایی از تولیدکنندگان بیان کرد: نظارت بر روند اعطای تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان باید تقویت شود و نظام بانکی از ارائه هر گونه تسهیلات به امور «دلالی» به جای فعالیت‌های «تولیدی»، به طور جدی خودداری کند تا به این ترتیب نقدینگی کشور به سمت تولید سوق یابد و شاهد رونق تولید، افزایش اشتغال و کاهش تورم باشیم.

بیشتر بخوانید:

 

آسیب‌شناسی علل حوادث مرتبط با سیل، در دستور کار دستگاه قضایی قرار دارد

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه مسئولان عالی قضایی در تاریخ نوزدهم فروردین سال ۹۸، با اشاره به سفر خود به مناطق سیل زده استان گلستان، مطالبه اصلی مردم را فراهم شدن امکانات نسبی برای از سرگیری زندگی عادی و جبران خسارات وارده با پیگیری مسئولان عنوان کرد و افزود: آنچه در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفته و این انتظار می‌رود که دولت، مجلس، نمایندگان مناطق حادثه دیده و حتی سازمان‌های مردم نهاد فعال و دغدغه مند در زمینه محیط زیست نیز در همین مسیر گام بردارند، آسيب شناسي حوادث اخیر است.

وی با بیان اینکه گاهی ترک فعل‌ها از فعل‌ها خسارت بارتر است، ادامه داد: بی توجهی‌ها از ناحیه هیچ کس پذیرفته نیست و دستگاه قضایی تا رسیدن به نتیجه مشخص و اعلام آن به مردم، بررسی‌های خود را ادامه خواهد داد. مردم و سازمان‌های مردم نهاد نیز باید در این زمینه حساسیت لازم را داشته باشند زیرا اگر چنین نباشد، مدتی بعد برخلاف روال طبیعی که باید برای نزول رحمت الهی خوشحال باشیم، بارش‌ها به دغدغه بخشی از مردم کشور تبدیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

 

لزوم شناسایی و رفع بسترهای فساد و برخورد عبرت‌آموز با مفسدان

آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در جلسه مسئولان عالی قضایی در تاریخ بیست و ششم فروردین سال ۹۸، در خصوص مبحث مقابله با فساد خاطرنشان کرد: باید به یاد داشته باشیم که صرف اعلام خبر وقوع مفاسد، نه تنها اعتمادساز نیست بلکه اعتمادزداست. آنچه سبب ایجاد اعتماد مردم به مقابله نظام با مفاسد می‌شود، اولا شناسایی و رفع بستر‌های فساد و ثانیا برخورد قانونی و عبرت‌آموز با مفسدان است. فرمان هشت ماده‌ای مقام معظم رهبری، یک منشور زنده و لازم‌الاجرا برای همه دستگاه‌هاست که به هیچ عنوان از اجرای مفاد آن نباید غفلت کنند.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود از همه قضات به ویژه قضات جوان خواست که با نقش‌آفرینی در دوران تحول دستگاه قضایی، تمام همت خود را صرف رسیدگی سریع و دقیق به پرونده‌ها کنند و ابراز امیدواری کرد که با یک همت جمعی و تلاش شبانه‌روزی، قوه قضاییه بتواند با کمک قضات جوان به نقطه‌ای برسد که هیچ پرونده معوقه‌ای وجود نداشته باشد.

بیشتر بخوانید:



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *