صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کرونا و یکه تازی در اروپا؛ از قرنطینه چندین میلیون نفر تا بسته شدن مرزها

۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۵:۴۵:۰۲
کد خبر: ۶۰۶۷۱۷
ویروس کرونا با سرعت بسیاری در حال شیوع در کشور‌های اروپایی است و مشکلات بسیاری را در این کشور‌ها ایجاد کرده است.

به گزارش گروه بین الملل ؛ شیوع ویروس کرونا که از اواخر ماه دسامبر در چین آغاز شد به سرعت در سراسر جهان انتشار یافت و به خصوص در اروپا روند انتشار آن به شدت صعودی است و کشور‌های بسیاری را درگیر کرده است.

از میان کشور‌های اروپایی، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا بیشترین آمار مبتلایان و تلفات را گزارش کرده اند، اما کشور‌های دیگر نیز با این ویروس درگیر هستند.

معضل کمبود تجهیزات پزشکی در کشور‌های اروپایی برای مقابله با ویروس کرونا نگرانی دولتمردان و شهروندان کشور‌های این قاره را در پی داشته است.


افزایش سریع شمار مبتلایان به ویروس کرونا در اروپا نشان دهنده ناکامی این کشور‌ها در مقابله با آن است.

افزایش شمار مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در سراسر جهان زنگ‌های هشدار را به صدا درآورده است.

سیر صعودی مبتلایان به این ویروس در اروپا به ویژه در ایتالیا، نشان دهنده ناکامی کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در مقابل این بحران جهانی با وجود پیشتازی در عرصه پزشکی و بهداشتی است.

شیوع ویروس کووید ۱۹ موسوم به کرونا در برخی از کشور‌ها از جمله ایتالیا به سرعت رشد پیدا کرده و باعث شده است تا مقام‌های اجرایی این کشور اقدام‌های پیشگیرانه‌ای در راستای مقابله با این ویروس انجام دهند.

شیوع گسترده این بیماری سبب شده تا ناتوانی این کشور‌ها در مقابله با آن با وجود داعیه دار بودن در عرصه بهداشت و پزشکی آشکارتر شود.

گذشته از عدم آمادگی سیستم‌های درمانی کشور‌های اروپایی در مقابله با این بحران و کمبود ماسک، مواد ضدعفونی کننده و تجهیزان محافظتی، آشفتگی آشکار برای کنترل و تدبیر شرایط قابل مشاهده است.

کمبود تخت‌های خالی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی برای بستری کردن بیماران مبتلا و کمبود کیت‌های تشخیص مبتلایان از سوی دیگران به معضلی برای همه کشور‌های اروپایی تبدیل شده است.

این مشکلات به حدی جدی است که وزرای بهداشت کشور‌های عضو اتحادیه اروپا با برگزاری نشستی اضطراری درصدد حل و فصل نگرانی‌های ناشی از دارو‌های پزشکی و ماسک‌های حفاظتی بر آمدند.


در این نشست موضوع محدودیت در صادرات تجهیزات پزشکی به ویژه به کشور‌های جهان سوم مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ چراکه کشور‌های اروپایی در تامین مواد دارویی به هند و چین متکی بودند.

اتحادیه اروپا که تاکنون در مواجهه با این بحران ناکام مانده، اکنون در تلاش است تا با اتخاذ رویکردی هماهنگ و دعوت از کشور‌های انگلیس، صربستان، نروژ و سوئیس برای پیوستن به نشست‌های مشابه، کمبود‌های پزشکی و تجهیزاتی خود را رفع کند.

در بسیاری از کشور‌ها مانند فرانسه و انگلیس و ایتالیا مردم از بیم رویارویی با کمبود محصولات بهداشتی و غذایی مورد نیاز به داروخانه‌ها و فروشگاه‌ها هجوم آوردند و قفسه‌ها را خالی کردند.

علاوه بر آن مقام‌های اجرایی بسیاری از کشور‌ها دستور به قرنطینه کردن مناطق آلوده دادند.

همچنین بسیاری از گردهمایی ها، کنفرانس‌ها و مدارس نیز به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شدند و مردم به نوعی خود را در خانه‌ها قرنطینه کردند.

سیر صعودی شمار مبتلایان به بیماری کرونا در اروپا وضعیت قرمز را در قاره سبز رقم زد.

بحران کرونا در این قاره به تعطیلی گسترده مراکز و اماکن دولتی و خصوصی منجر شده و هجوم مردم به فروشگاه‌ها را در پی داشته است.

شیوع گسترده ویروس کرونا در اروپا سبب شده تا بیشتر مقام‌های کشور‌های قاره سبز با اعلام وضعیت اضطراری به سمت قرنطینه کردن شهر‌های خود حرکت کنند.

 

بیشتر بخوانید:

 

کشور‌های اروپایی به عنوان داعیه داران عرصه علوم پزشکی و بهداشتی در مواجهه با بحران بیماری همه گیر «کرونا» عملا به زانو درآمده و پیش بینی‌هایی از طول دوره این بحران و تلفات ناشی از آن ارائه می‌دهند.

«ایتالیا»، «اسپانیا»، «آلمان»، «فرانسه»، «سوئیس»، «انگلیس»، «نروژ»، «هلند»، «سوئد»، «بلژک»، «دانمارک»، «اتریش»، «یونان»، «چک»، «پرتغال»، «فنلاند»، «اسلوونی»، «ایسلند»، «استونی»، «ایرلند»، «رومانی»، «هلند»، «سان مارینو»، «لوکزامبورگ»، «روسیه»، «اسلوواکی»، «بلغارستان»، «کرواسی»، «صربستان»، «آلبانی»، «گرجستان»، «قبرس»، «مجارستان»، «لتونی»، «ارمنستان»، «بلاروس»، «بوسنی و هرزگوین»، «مولداوی»، «مالت»، «ترکیه»، «دومینیکن»، «نیوزیلند»، «اوکراین»، «موناکو»، «لیتوانی» و «واتیکان» از جمله کشور‌های اروپایی هستند که در هفته‌های اخیر با بحران شیوع کرونا مواجه شده اند.


کشور‌های اروپایی در مواجهه با کرونا شاهد بدترین بحران بهداشتی و درمانی یک قرن اخیر خود بوده اند. ناکافی بودن مواد غذایی و بهداشتی، کمبود‌های پزشکی و بهداشتی اعم از تجهیزات و کادر درمان و غافلگیری از مهم‌ترین مشکلاتی است که این کشور‌ها با آن مواجه شده اند.

اما آن چه بهتر می‌تواند وخامت اوضاع را در کشور‌های اروپایی به نمایش بگذارد، پیش بینی‌ها در مورد شمار مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کرونا در این کشور‌ها به موازات زمان احتمالی بقای آن در اروپا است.

سازمان جهانی بهداشت نیز اعلام کرد که اروپا تبدیل به کانون گسترش ویروس کرونا شده است.

کمیسیون اروپا نیز روز ۱۲ اسفند، خطر شیوع کرونا در کشور‌های اروپایی را به سطح بالا افزایش داد.

شیوع گسترده این ویروس در اروپا که تقریبا تمامی کشور‌ها را درگیر کرده موجب بروز برخی تنش‌ها میان مقامات اروپایی شده است.

از سویی برخی از کشور‌ها در تلاش برای بستن مرز‌ها با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کونا هستند و از سویی دیگر کشور‌هایی مانند فرانسه این اقدام را محکوم کرده اند.

با این وجود کشور‌هایی مانند ایتالیا و فرانسه برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا دست به قرنطینه سراسری در این کشور زده و آمد و شد در سراسر کشور را محدود کرده اند.

ایتالیا آمد و شد‌ها را تنها محدود به موارد اضطراری کرده و خارج شدن از منزل را منوط به ارائه دلیل موجه کرده است.

فرانسه نیز قرنطینه سراسری در این کشور اعلام کرده است.

تاکنون بسیاری از مقامات اروپایی مانند مکرون و مرکل ضمن بیان این مطلب که کرونا چالشی جدی را برای این قاره ایجاد کرده درباره اوج گرفتن شیوع کرونا در هفته‌های آینده نیز هشدار داده اند.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *