صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عوارض ماندگار وایتکس در روز‌های شیوع کرونا

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۱:۰۰
کد خبر: ۶۰۶۶۳۳
یک فوق تخصص بیماری‌های ریه به مردم که این روز‌ها وسواس بیش از حد در استفاده از محلول‌های ضدعفونی کننده مانند وایتکس دارند، هشدار داد که استنشاق وایتکس به ویژه وایتکس با غلظت بالا موجب عوارض ماندگار در ریه می‌شود!

به گزارش گروه فضای مجازی ، پیش‌بینی ما این است هر سال وقتی آنفلوانزا شایع می‌شود تا نزدیکی‌های فصل تابستان، این ویروس را داریم و شیوع آن با گرم شدن هوا کمتر می‌شود؛ بر همین اساس به نظر می‌رسد شیوع ویروس کرونا نیز با گرم شدن هوا کمتر شود، اما این به معنای آن نیست که گرم شدن هوا روی آن تاثیر می‌گذارد، زیرا گرمای بالای ۶۰ درجه برای از بین بردن این ویروس نیاز است در حالی که گرمای بالای ۶۰ درجه را در استوا نیز تجربه نمی‌کنیم.

محمدمهدی زحمتکش، فوق تخصص بیماری‌های ریه در خصوص استفاده حجم زیادی از مواد ضدعفونی‌کننده مانند الکل و وایتکس توسط مردم در روزهای کرونایی به خبرگزاری تسنیم گفت:

الکل خیلی زود تبخیر می‌شود و آسیب ریوی زیادی نمی‌رساند، اما ممکن است مردم به صورت استاندارد از وایتکس استفاده نکنند و بیشتر از غلظت‌های توصیه شده و همچنین زیادتر از حد معمول از مقادیر توصیه شده، استفاده کنند که حتی همان مقادیر وقتی استشناق شود باعث عوارض ماندگار در ریه می‌شود.

بسیاری از بیمارانی را داشتیم که با وایتکس مسموم شدند و سال‌ها علائم شبیه آسم داشتند؛ به همین علت باید موقع استفاده از محلول‌هایی که وایتکس دارند با احتیاط عمل شود و غلظت بالا نداشته باشد، ماسک استفاده شود و حتماً در و پنجره باز باشد تا وایتکس در فضا نماند.

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *