صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

الگوهای مطرح شده برای دوره بقای کرونا در اروپا؛ چه تعداد اروپایی در معرض ابتلا هستند؟

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۱۹
کد خبر: ۶۰۶۵۷۴
کشور‌های اروپایی که در مقابله با بحران شیوع کرونا به زانو درآمده اند، از دوره طولانی ادامه این بحران و ابتلای بالای ۵۰ درصد مردم کشورهایشان خبر می‌دهند.
به گزارش گروه بین الملل ؛ کشور‌های اروپایی به عنوان داعیه داران عرصه علوم پزشکی و بهداشتی در مواجهه با بحران بیماری همه گیر «کرونا» عملا به زانو درآمده و پیش بینی‌هایی از طول دوره این بحران و تلفات ناشی از آن ارائه می‌دهند.

«ایتالیا»، «اسپانیا»، «آلمان»، «فرانسه»، «سوئیس»، «انگلیس»، «نروژ»، «هلند»، «سوئد»، «بلژک»، «دانمارک»، «اتریش»، «یونان»، «چک»، «پرتغال»، «فنلاند»، «اسلوونی»، «ایسلند»، «استونی»، «ایرلند»، «رومانی»، «هلند»، «سان مارینو»، «لوکزامبورگ»، «روسیه»، «اسلوواکی»، «بلغارستان»، «کرواسی»، «صربستان»، «آلبانی»، «گرجستان»، «قبرس»، «مجارستان»، «لتونی»، «ارمنستان»، «بلاروس»، «بوسنی و هرزگوین»، «مولداوی»، «مالت»، «ترکیه»، «دومینیکن»، «نیوزیلند»، «اوکراین»، «موناکو»، «لیتوانی» و «واتیکان» از جمله کشور‌های اروپایی هستند که در هفته‌های اخیر با بحران شیوع کرونا مواجه شده اند.
 

کشور‌های اروپایی در مواجهه با کرونا شاهد بدترین بحران بهداشتی و درمانی یک قرن اخیر خود بوده اند. ناکافی بودن مواد غذایی و بهداشتی، کمبود‌های پزشکی و بهداشتی اعم از تجهیزات و کادر درمان و غافلگیری از مهم‌ترین مشکلاتی است که این کشور‌ها با آن مواجه شده اند.

اما آن چه بهتر می‌تواند وخامت اوضاع را در کشور‌های اروپایی به نمایش بگذارد، پیش بینی‌ها در مورد شمار مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کرونا در این کشور‌ها به موازات زمان احتمالی بقای آن در اروپا است.

«جوزپه کونته»، نخست وزیر ایتالیا امروز دوشنبه، ۲۶ اسفند، گفت: «دانشمندان می‌گویند شیوع کرونا در ایتالیا هنوز به نقطه اوج خود نرسیده است؛ هفته‌های آتی خطرناک‌ترین روز‌ها بوده و نیاز به احتیاط حداکثری است.»
 
 
 

تاکنون ۲۴۷۴۷ نفر در ایتالیا به این بیماری مبتلا شده اند و ۱۸۰۹ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند. نرخ تلفات در این کشور ۷.۳۱ درصد اعلام شده است که تقریبا ۲ برابر نرخ ابتلا در سطح جهان است.

چند روز پیش نیز «آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان در نشست فراکسیون احزاب مسیحی متحد پیش بینی کرده بود ۶۰ تا ۷۰ درصد شهروندان آلمانی در آینده به کرونا مبتلا شوند.
 
وی تاکید کرده بود که آلمان مدت طولانی را با این بیماری درگیر خواهد بود.
 

«ینز اشپاهن»، وزیر بهداشت آلمان هم اذعان کرد «اگر واکسنی برای این بیماری تولید نشود ابتلای ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم آلمان به این ویروس قطعی خواهد بود.»
 

از فرانسه نیز خبر می‌رسد رویکرد اتخاذ شده برای مقابله با کرونا منجر به شیوع گسترده مجدد آنان در پی لغو قرنطینه شده و ابتلا چند میلیون نفر، وخامت وضع صد‌ها هزار نفر و مرگ ده‌ها هزار شهروند بیانجامد.

گاردین نیز در گزارشی نوشت: «بحران کرونا در انگلیس تا بهار ۲۰۲۱ ادامه خواهد یافت و احتمالا ۱۵ درصد معادل ۷.۹ میلیون نفر از مردم این کشور را روانه بیمارستان‌ها کند.»

سرویس سلامت همگانی انگلیس در گزارشی برای نخستین بار اعتراف کرد که پیش بینی می‌کند این بحران تا ۱۲ ماه دیگر در این کشور ادامه داشته باشد. ضمن این که انتظار می‌رود ۸۰ درصد مردم انگلیس به این بیماری مبتلا شوند.
 

ابتلای ۸۰ درصدی به کرونا با احتساب نرخ یک درصدی مرگ نیم میلیون نفر را در انگلیس در پی خواهد داشت.

مشاور ارشد پزشکی دولت انگلیس نیز می‌گوید: «انتظار می‌رود چهار پنجم جمعیت انگلیس به کرونا مبتلا شوند.»

براساس پیش بینی‌ها این بحران تا پایان ماه ژوئن در انگلیس فروکش کرده و در ماه نوامبر دوباره براساس روند آنفلوآنزای فصلی مجددا بروز کند.
 

استراتژی کشور‌های اروپایی در مقابله با این بحران به تاخیر انداختن دوره پیک به منظور ارائه خدمات درمانی یا کشف واکسن و درمان‌های جدید است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *