صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مهمترین عوامل موثر در بقای زبان کدام هستند؟

۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۰:۰۱
کد خبر: ۶۰۶۵۰۴
بازیگری یکی از مشاغل محبوب در سطح جهان محسوب می‌شود، بازیگری فارغ از شهرت و ثروتی که ممکن است برای فرد بازیگر به همراه داشته باشد، جهانی است که می‌توان در آن ایفای نقش در قالب شخصیت‌های مختلف را تجربه کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بازیگری یکی از مشاغل محبوب در سطح جهان محسوب می‌شود، بازیگری فارغ از شهرت و ثروتی که ممکن است برای فرد بازیگر به همراه داشته باشد، جهانی است که می‌توان در آن ایفای نقش در قالب شخصیت‌های مختلف را تجربه کرد.

در این بین اکثریت مواقع بازیگری به عنوان یکی از مشاغل سخت جهان محسوب می‌شود، شاید از دور برای بسیاری اینکه بازیگری اتفاقی سخت باشد، قابل لمس نباشد اما اگر به صورت اصولی و به مفهوم واقعی به بازیگری نگاه کنیم، این هنر به واقع به تمرین، مطالعه، شهود و مطالعات فراوانی نیازمند است.

مهمترین عوامل موثر در بقای زبان کدام هستند؟

الف – ملی گرایی

ب – دین

ج- دولت

د- جغرافیا

ه – بازار مشترک اقتصادی

و – تکنولوژی و دانش

ملی گرایی

بی شک رابطه‌ی بسیار محکمی بین ملی گرایی و زبان ملی وجود دارد؛ در این مورد می‌توان گفت که: احساسات ملی پر توان، منجر به صیانت زبان ملی می‌شود.

دین

به عنوان مثال، ظهور اسلام و مسیحیت به گسترش زبان‌های عربی و عبری کمک کرد.

دولت

قدرت سیاسی و اقتصادی در قالب دولت، نقش محوری در بقای زبان و گسترش آن دارد. قدرت‌های مسلط با تحمیل یک زبان به عنوان زبان رسمی و قرار دادن بقیه‌ی زبان‌ها به عنوان زبان‌های قومیتی ودر درجه دوم وسوم، یا حتی به عنوان لهجه، نقش مهمی در گسترش یک زبان به خصوص دارند.

عامل جغرافیا

مناطق کوهستانی به علت سخت و صعب العبور بودن و عدم دسترسی آسان توان بیشتری برای حفط زبان خود دارند، در حالی که دشت‌ها این گونه نیستند.

بازار مشترک اقتصادی و در آخر، تکنولوژی و علم که گسترش علم و تکنولوژی رابطه‌ای مستقیم با گسترش زبان دارد. تکنولوژی، فرهنگ و واژگان جدید با خود به همراه دارد. فردوسی خالق شاهنامه، دانته خالق کمدی الهی، جیووانی یوکاچیو خالق مجموعه دکامرون و لئوناردو داوینچی همگی آثار خود را به زبان ملی خلق کرده اند که در مقابله بانفوذ همه گیر آثار وادبیات زبان‌های دیگر از جمله عربی ولاتین بوده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *