صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بسیجِ امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای همکاری با «ستاد ملی مقابله با کرونا»

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۳:۳۰
کد خبر: ۶۰۶۴۸۴
سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی، اقدامات این دانشگاه برای مقابله با شیوع ویروس کرونا و درمان بیماران را تشریح کرد.

به گزارش گروه جامعه ، احمد حیدری سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی، اقدامات این دانشگاه برای مقابله با شیوع ویروس کرونا و البته درمان بیماران را در ۸ محور دسته‌بندی کرد و گفت: در اولین اقدام، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه‌های پزشکی و واحد‌های سراسر کشور با ستاد کرونا کشور مستقر در وزارت بهداشت هماهنگ شده و تمام دستورالعمل‌های ستاد را اجرا کردند. همچینن واحد‌های دانشگاهی تعطیل و ضدعفونی کردن خوابگاه‌ها و واحد‌ها طبق دستورالعمل‌ها انجام شد.

وی افزود: در دومین اقدام؛ توان پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی در راستای کنترل شیوع کرونا، به طور کامل در اختیار ستاد ملی کرونا و بیمارستان‌ها قرار گرفت.

حیدری با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد پرستاران کشور از دانشگاه آزاد اسلامی فارغ‌التحصیل شده اند که این ظرفیت هم اکنون در اختیار جامعه هدف قرار گرفته است، اظهار داشت: دانشجویان پزشکی و پرستاری که در ترم‌های بالا در حال تحصیل هستند و تجربه و دانش کافی برای مقابله با این اپیدمی را دارند، همکاری خود را با ستاد ملی کرونای کشور آغاز کرده‌اند.

وی در توضیح محور سوم فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: کادر درمانی و پزشکی دانشگاه اعم از اساتید و اعضای هیأت علمی نیز برای ساماندهی و پژوهش‌های کاربردی در این زمینه فعالیت دارند و همپای دانشجویان برای مقابله با این ویروس بسیج شده اند. کادر درمانی دانشگاه مطابق با بخشنامه‌های ستاد ملی کرونا، با محدودیت در اخذ مرخصی، برای کنترل سریع‌تر این اپیدمی فعالیت می‌کنند.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه محور چهارم فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص بیمارستان هاست، گفت: تمام بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی در شهر‌های تهران، یزد، تبریز، اردبیل، شاهرود و... برای پذیرش بیماران مشکوک یا مبتلا به کرونا در اختیار جامعه پزشکی و ستاد ملی مقابله با کرونا قرار گرفتند. ظرفیت‌های درمانگاهی و بیمارستانی برای خدمت به جامعه در نظر گرفته شد که در این راستا با محدودیت در پذیرش بیماران غیراورژانسی، همه ظرفیت بیمارستانی دانشگاه در خدمت مقابله با کرونا قرار گرفته است.

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در محور پنجم تمام ظرفیت واحد‌ها اعم از خوابگاهی و آشپزخانه برای نقاهتگاه بیماران کرونایی در اختیار شورای تامین استان‌ها قرار گرفت. همچنین ساختمان خوابگاهی چند واحد برای تبدیل به نقاهتگاه در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها قرار گرفته است.

حیدری با بیان اینکه از ظرفیت‌های املاک و ساختمان‌های دانشگاه برای قرار گرفتن تخت و راه‌اندازی بیمارستان صحرایی استفاده می‌شود، گفت: ساختمان‌ها و خوابگاه‌های واحد‌ها به عنوان نقاهتگاه در اختیار شورای تأمین استان قرار گرفته و آشپزخانه واحد‌ها نیز برای تامین غذای نقاهتگاه‌ها خدمت می‌کنند. دانشگاه آزاد اسلامی اعلام آمادگی کرده تمام واحد‌ها در اختیار ستاد ملی مبارزه با کرونا قرار دارد و به واحد‌ها نیز ابلاغ شده هر واحدی که نیاز به احداث تخت بیمارستانی در آن باشد، با شورای تامین استان و دانشگاه‌های علوم پزشکی همکاری کند.

وی با تأکید بر اینکه محور ششم فعالیت و اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص آموزش مجازی دانشجویان است، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی برای ظرفیت یک میلیون دانشجویی خود در همه مقاطع تحصیلی، زمینه آموزش مجازی را فراهم کرده است. در این راستا کلاس‌هایی مجهز به آموزش از راه دور برای تدریس استادان در نظر گرفته شده و فیلم آموزش‌ها ضبط و در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مزیت استفاده از خدمات موبایلی نیز در واحد‌ها درنظر گرفته شده که در این راستا واحد الکترونیک و ظرفیت‌های سخت افزاری و نرم افزاری این واحد هم به آموزش مجازی واحد‌های سراسر کشور کمک می‌کند، افزود: از سوی دیگر مدارس سما هم با استفاده از توان نرم افزاری خود و راه اندازی کانال‌های مجازی، اقدام به آموزش مجازی و آنلاین به دانش آموزان کرده اند. در روز‌های اخیر کانال دانشگاه آزاد اسلامی هم در اپلیکیشن روبیکا راه اندازی شده که می‌تواند به آموزش‌های آنلاین و منسجم کمک کند.

 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: محور هفتم درباره تولید مواد ضدعفونی کننده و ماسک‌های بهداشتی در واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی است. شرکت‌های دانش بنیان و فناور دانشگاه برای کمک به تولید مواد ضدعفونی و بهداشتی بسیج شدند و در اکثر واحد‌ها مانند شهرقدس و دزفول با کسب مجوز‌های لازم، خط تولید مواد ضدعفونی کننده آغاز شده است. در برخی واحد‌ها نیز که در حوزه نساجی فعالیت داشتند (واحد‌های اراک و یزد) تولید ماسک و لباس‌های ضدعفونی آغاز شده که با تولیدات ماسک، لباس‌ها و مواد ضدعفونی، بخش عظیمی از نیاز استان‌ها به این مواد بهداشتی تامین شده است.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی درباره محور هشتم نیز توضیح داد: جهادگران و دانشجویان غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای مقابله با کرونا، فعالیت می‌کنند که با تشکیل گروه‌های جهادی اقدام به ضدعفونی معابر شهری و ساختمان‌های آموزشی کردند. در بخشی از استان‌های درگیر مانند قم و گیلان جهادگران دانشگاه آزاد اسلامی در مراکز درمانی، برخی از فعالیت‌های خدماتی را به عهده گرفتند.

حیدری در پایان، از همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با وزارت دفاع در زمینه بکار گیری فضای زیرساختی در شهر‌های مختلف، به منظور پشتیبانی بیماران بعد از ترخیص از بیمارستان، خبر داد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *