جذب نقدینگی ۱۷۰۰ میلیارد تومانی ایمیدرو
وی همچنین گفت: علاوه بر منابع جذب شده از بخش خصوصی (۱۷۰۰ میلیارد تومان)، ایمیدرو تزریق منابع مالی به طرحها را تسریع بخشید و در نتیجه بودجه سرمایه گذاری این سازمان از ۷۵۰ میلیارد تومان به ۱۸۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۸ اصلاح شد.
وی با بیان اینکه تمرکز بر توسعه و افزایش مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرحهای توسعه، در شمار برنامههای سازمان ایمیدرو قرار دارد، گفت: به منظور تکمیل طرحهای پترولیوم کک، تیتانیوم کهنوج و پتاس خور و بیابانک سرمایه گذار جذب شد. اجرای طرحهای فوق با حمایت ایمیدور و توسط سرمایه گذار دنبال میشود.
رییس هیات عامل ایمیدرو افزود: با هدف تکمیل زنجیره ارزش آلومینیوم و عدم وابستگی کشور به کک سوزنی و کک اسفنجی، تفاهم نامهای با وزارت نفت مبادله شد.
وی ادامه داد: در این زمینه وزارت نفت از طریق سرمایه گذاری پالایشگاههای کشور در این امر اقدام به تولید این محصولات خواهد کرد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رفع مشکلات طرحهای نیمه تمام نیز از طریق برگزاری جلسات ماهانه در حال انجام است، اظهار کرد: فراخوان جذب سرمایه گذار جهت توسعه بندر منطقه ویژه خلیج فارس در دست اقدام است.
وی افزود: همچنین مشکلات مرتبط با تامین سرمایه و مواد اولیه مورد نیاز آلومینیوم جنوب برطرف و این واحد به عنوان بزرگترین و مدرنترین واحد آلومینیوم کشور وارد مدار تولید شده است.
غریب پور گفت: تجهیزات فاز نخست طرح الکترود گرافیتی وارد سایت شده و با برطرف شدن مشکلات مرتبط با "ویروس کرونا" و حضور متخصصان چینی، اوایل سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: مشکل پیمانکار طرح بندر پارسیان برطرف و نخستین پست اسکله آن آماده بهره برداری است.
وی با بیان اینکه طرحهای کنسانتره ۲.۵ میلیون تنی و گندله ۵ میلیون تنی ناحیه سنگان آماده بهره برداری است، عنوان کرد: بخش زیادی از مشکلات طرحهای فولاد استانی برطرف شده و با توجه به پیشرفت آنها از سال آینده به بهره برداری خواهند رسید.