نکات مهم درباره مواد غذایی برای پیشگیری از ویروس کرونا
صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خرید مواد غذایی روباز در این روزهای کرونایی به باشگاه خبرنگاران، گفت:
موادغذایی روباز مثل بستنیها را به هیچ عنوان به مدت یک ماه خریداری نکنید.
موادغذایی که بسته بندی شده مطمئنتر هستند و توصیه میکنیم بدون دخالت دست خریداری شود و اگر امکان حرارت را دارد حرارت ببیند.
در مراکزی که مردم معمولا در آنجا حضور دارند و خرید میکنند، احتمال شیوع بیماری بالاتر است، ممکن است سطوحی که اقلام را قیمتگذاری میکنند و صندوقهای خرید آلوده به ویروس کرونا باشد.
ضدعفونی کردن موادغذایی بستهبندی
باید دقت کنید که همه مواد غذایی بسته بندی شده و بستههای ماکارونی یا پلاستیکی را قبل از اینکه داخل کابینتها قرار دهید با الکل یا صابون مایع ضدعفونی کنید.
از سالاد و سبزی و میوه خودتان را محروم نکنید
در این روزها، خرید میوه و سبزی و دقت در شستوشوی آنها اهمیتی دو چندان دارد؛ بهترین مواد غذایی آنتیاکسیدانها هستند، آنتی اکسیدانها در انواع سبزیها وجود دارد.
خیلی از بیمارانی که مراجعه میکنند میگویند سبزی و سالاد مصرف نمیکنیم، چون سردی هستند و اینکه حتی بعد از ضدعفونی کردن آنها از عاری بودن آنها از ویروس کرونا مطمئن نیستیم، باید توجه داشت که مصرف میوه و سبزی در این روزها ضروری است.
پس از آنکه دستهایتان را به خوبی شستید، ظروف مخصوص حاوی مواد ضدعفونی کننده را درون سینک ظرفشویی قرار داده و میوه و سبزی را داخل آن بریزید. با گذشت زمان لازم بر حسب نوع ماده ضدعفونی کننده، میوه و سبزی را به خوبی آبکشی کرده و در سبد مخصوص قرار دهید.
با اتمام عملیات ضد عفونی کردن میوه و سبزی، کیسههای پلاستیکی را دور انداخته و سینک و محل قرار دادن کیسههای خرید را شسته یا ضد عفونی کنید.
به هیچ عنوان میوه و سبزی شسته نشده را درون یخچال قرار ندهید و در صورتی که پس از شستوشو آنها را خورد کردهاید در ظرفی با درب بسته در یخچال بگذارید.
با اتمام کار دستگیره درب یخچال را ضد عفونی کنید و به یاد داشته باشید مصرف میوه و سبزی خام در بیرون از منزل در این روزهای کرونایی به هیچ عنوان توصیه نمیشود.