صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تولید روزانه ۵۰ هزار ماسک با حمایت بنیاد برکت

۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۷:۰۲
کد خبر: ۶۰۵۹۱۲
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، روزانه ۵۰ هزار ماسک تنفسی در واحد‌های تحت حمایت این بنیاد تولید می‌شود.

به گزارش گروه جامعه ، امیرحسین مدنی در حاشیه بازدید از کارگاه‌های تولید ماسک تنفسی و پوشاک بیمارستانی در محله شهید هرندی تهران اظهار داشت: از آن‌جا که ۵ درصد از طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت در حوزه کاری خیاطی است، پس از بروز و شیوع بیماری کرونا در کشور و با توجه به حساسیت‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در زمینه کمک‌رسانی، فراخوانی به این کارگاه‌های خیاطی داده شد تا اگر آمادگی دارند، تولیدات‌شان را به سمت تولید ماسک‌های تنفسی و پوشاک بیمارستانی ببرند.

وی با اشاره به این‌که بنیاد برکت سرمایه در گردش کارگاه‌های داوطلب را تامین می‌کند، خاطرنشان کرد: ماسک‌های تنفسی، پوشاک بیمارستانی (گان) و محافظ‌های صورت (شیلد) تولید شده در کارگاه‌های مورد حمایت بنیاد برکت از طریق وزارت بهداشت و درمان توزیع می‌شود.

مدنی افزود: کارگاه‌های مورد حمایت بنیاد برکت در حال حاضر روزانه ۵۰ هزار ماسک، ۳۷۰۰ پوشاک بیمارستانی و ۲ هزار محافظ صورت تولید می‌کنند.

مدیرعامل بنیاد برکت تاکید کرد: اگر مواد اولیه و سرمایه در گردش مهیا باشد امکان تولید روزانه ۳۰۰ هزار ماسک تنفسی نیز امکان‌پذیر است و ما در بنیاد برکت به دنبال تحقق این مهم هستیم.

مدنی تصریح کرد: کارگاه‌هایی که طی یک‌سال اخیر با حمایت بنیاد برکت در محله شهید هرندی ایجاد شده‌اند، در شرایط فعلی کشور، تولید ماسک و اقلام مصرفی پزشکی را در دستور کار قرار داده‌اند.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، هم اکنون با حمایت مرکز توسعه کسب و کار هرندی (مجری طرح اشتغال بنیاد برکت) در زمینه استقرار پروتکل‌های بهداشتی، تامین فضا، تجهیزات اضافی و بازار مورد نیاز برای ۴ کارگاه عضو شبکه کسب و کار محله، روزانه ۲۰ هزار ماسک و ۲ هزار محافظ صورت پزشکی تولید می‌شود.

وی یادآور شد: در صورت تامین مواد اولیه یا پیش‌خرید محصولات، ظرفیت تولید روزانه ۲۰۰ هزار ماسک و ۱۲ هزار شیلد، در شبکه کسب و کار‌های مورد حمایت بنیاد برکت در محله هرندی وجود دارد.

مدنی ادامه داد: علاوه بر این اقدامات، کارخانه‌های مشارکتی بنیاد برکت که در حوزه تجهیزات پزشکی فعال بوده‌اند، با توجه به نیاز‌های درمانی و بهداشتی کشور به سمت تولید محلول ضدعفونی کننده و لباس‌های ایزوله برای پزشکان و پرستاران رفته‌اند و ۶۰ هزار دست پوشاک بیمارستانی را تولید می‌کنند. این کارخانه‌ها در بخش محلول‌های ضدعفونی هم با همه توان و به شکل تمام وقت مشغول به فعالیت هستند.

مدیرعامل بنیاد برکت با بیان این‌که محله شهید هرندی یکی از نقاط هدف ستاد اجرایی فرمان امام است، گفت: ستاد اجرایی فرمان امام از سال گذشته اقدامات دامنه‌داری را در زمینه‌های خدمات اجتماعی، درمانی و اشتغال‌زایی در این محله داشته است. در همین راستا، بنیاد برکت ۳۰۰ فرصت شغلی را در محله هرندی ایجاد کرده که بخشی از آن‌ها با توجه به نزدیکی این محله به بازار تهران، در رسته خیاطی است.

وی افزود: بنیاد برای سال جدید نیز ایجاد ۴۰۰ شغل دیگر را در محله شهید هرندی در دستور کار دارد.

مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: بنیاد در سال جاری ۴۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در مناطق محروم راه‌اندازی کرده که ایجاد ۱۲۰ هزار شغل را به دنبال داشته است.

مدنی اظهار داشت: بنیاد برکت در سال ۹۹ علاوه بر ادامه فعالیت‌ها در محله شهید هرندی، در مناطق حاشیه‌نشین استان تهران و شهر‌هایی همچون رباط کریم و بهارستان که به لحاظ اجتماعی آسیب‌پذیر هستند، حضوری جدی در حوزه اشتغال‌زایی خواهد داشت. مقدمات این مهم در حال فراهم شدن است و انتخاب تسهیل‌گران و مجریان برای اشتغال‌زایی در حوزه اجتماع‌محور آغاز شده است.


برچسب ها: کرونا بنیاد برکت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *