صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راهبرد آمریکا در عراق؛ پیشبرد تجاوزات جنایتکارانه در سایه تمرکز جهان به کرونا!

۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۳:۰۱
کد خبر: ۶۰۵۷۸۳
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
آمریکایی‌های تروریست تصور داشتند در این گیرودار شیوع کرونا در سراسر جهان و منطقه غرب آسیا، آن‌ها به راحتی و بدون توجه و فشار افکار عمومی جهانیان می‌توانند اقدامات و اغراض متجاوزانه و تروریستی خود در عراق را پیش ببرند، اما...

گروه سیاسی ؛ بامداد جمعه ۲۳ اسفند، جنگنده‌های نیرو‌های تروریست آمریکایی سلسله تجاوزاتی را به اماکن غیرنظامی و پایگاه‌های ارتش و پلیس و الحشدالشعبی عراق در ۴ استان این کشور از جمله پایگاه حزب‌الله عراق در شهر «جرف‌الصخر» در استان بابل و فرودگاه در حال تاسیس کربلا، انجام دادند.

در جریان این حمله جنایتکارانه تروریست‌های آمریکایی به مواضع حشدالشعبی عراق، چند تن از مردم عراق از جمله «کرار» جوان ۲۳ ساله عراقی که ‏کارگر آشپزخانه فرودگاه در حال ساخت کربلا بود و برادرانش نیز توسط موتلفان داعشی آمریکا به شهادت رسیده بودند، به فیض شهادت رسیدند.

اما بهانه تروریست‌های آمریکایی برای این تجاوزات، حمله مشکوک به پایگاه التاجی در شمال بغداد بود که در نتیجه آن، چند تروریست آمریکایی و یک نظامی انگلیسی کشته شدند.

علی‌رغم اینکه سران حشدالشعبی به عنوان یکی از بازو‌های رسمی نیرو‌های مسلح عراق، هر گونه حمله از طرف اعضا و گروه‌های تشکیل‌دهنده خود به پایگاه التاجی را رد می‌کردند، تروریست‌های آمریکایی بدون سند و مدرک، ادعا داشتند که حمله به التاجی از سوی حشدالشعبی صورت گرفته است.

این ادعای آمریکایی‌ها که برای توجیه تجاوزات و جنایات‌شان در عراق بود، یادآور حمله مشکوک به پایگاه «کی یک» آمریکایی‌ها در کرکوک عراق در تاریخ ۶ دی ۹۸ بود؛ در این حمله ۶ نفر زخمی و یک پیمانکار آمریکایی کشته شد. آمریکایی‌ها پس از این حمله مشکوک، بدون سند و مدرک، انگشت اتهامی خود را به سوی حشدالشعبی نشانه گرفتند و در جریان حمله جنایتکارانه به پایگاه‌های حشدالشعبی در القائم و البوکمال در مرز عراق و سوریه، ۲۵ نفر از نیرو‌های کتائب حزب‌الله عراق را به شهادت رساندند.

اما حمله جنایتکارانه بامداد جمعه (۲۳ اسفند) تروریست‌های آمریکایی به مقر‌های ارتش و پلیس و حشدالشعبی عراق، با واکنش محافل سیاسی و نظامی و رسانه‌ای عراق مواجه شد.

«سید عمار الحکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق اعلام کرد: «نقض حاکمیت عراق توسط جنگنده‌های خارجی و بمباران مقر‌های الحشدالشعبی و نیرو‌های امنیتی در کربلای معلی، بابل، واسط و صلاح‌الدین و برخی از مراکز غیرنظامی را محکوم می‌کنیم».

«مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق نیز در پیامی به حملات جنایتکارانه جنگنده‌های آمریکایی به مواضع نظامی و غیر نظامی عراق، واکنش نشان داد و تصریح کرد: «در میان این بلا‌های بزرگی که تمامی جهان به خصوص عراق را در بر گرفته، لازم است تا عراق از بحران و درگیری‌های بیشتر و گرفتاری‌ها به دور بماند. ما اهل صلح با اشغالگر نیستیم و از خداوند می‌خواهیم تا این مردم را از شر اشغالگر و فاسد نجات دهد.»

«عدنان الاسدی» نماینده عراقی و عضو کمیسیون امنیت و دفاع در پارلمان این کشور نیز، تجاوزات هوایی آمریکا به فرودگاه کربلا و مقر‌های ارتش و الحشدالشعبی عراق را تجاوز آشکار به خاک و ملت عراق دانست و از همه نمایندگان پارلمان عراق خواست با صدای رسا، اخراج نیرو‌های آمریکایی از عراق را پیگیری و مطالبه کنند.

اشاره این نماینده پارلمان عراق، به مصوبه روز یکشنبه ۱۵ دی ۹۸ مجلس عراق بود که طی آن نمایندگان پارلمان عراق پس از جنایت آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی و ابومهدی، با اکثریت آراء به اخراج نیرو‌های تروریست آمریکایی از خاک عراق رأی دادند.

اما بدون‌تردید، اقدام جنایتکارانه اخیر آمریکا در حمله به مواضع ارتش و حشدالشعبی عراق، روند اخراج تروریست‌های آمریکایی از خاک عراق را تسریع خواهد کرد؛ این مهم را می‌توان از مواضع نیرو‌های نظامی و سیاسی عراق دریافت.

ائتلاف الفتح عراق ضمن محکوم کردن حملات بامداد جمعه آمریکا به مقر‌های نظامی و غیرنظامی عراق، این حملات را در راستای تلاش آمریکا برای نابودی ملت و دولت عراق دانسته و اعلام کرده که «هیچ راهکاری جز خروج نیرو‌های خارجی از عراق وجود ندارد».

«روز‌های دشواری در انتظار آمریکایی‌هاست»؛ این پاسخی بود که سخنگوی مقاومت اسلامی نُجَباء عراق به جنایت بامداد جمعه آمریکایی‌ها داد؛ «نصرالشِمَّری» این را هم گفت که «آمریکا بار دیگر گستاخی، شرارت و توحش خود را ثابت کرد و نشان داد هیچ احترامی برای عراق و تمامیت ارضی آن و توافقات عراقی و قانون‌های بین‌المللی قائل نیست».

گردان‌های سیدالشهداء وابسته به الحشدالشعبی عراق نیز در بیانیه‌ای با محکوم کردن اقدام وحشیانه آمریکا در نقض حاکمیت عراق تاکید کردند: «آیا لازم است که به اشغالگران نحوه برخوردمان با آن‌ها را در گذشته یادآوری کنیم یا آن‌ها می‌دانند که پاسخ ما زلزله‌وار و فراگیر خواهد بود. اشغالگران باید حواسشان به خشم ما باشد».

اما علاوه بر خود عراق، در سایر جغرافیای مقاومت نیز، عزم واحد برای متوقف کردن تجاوزات جنایتکارانه تروریست‌های آمریکایی درعراق طی ۴۸ ساعت گذشته تشدید شده است.

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی جمعه شب (۲۳ اسفند) خود به تجاوزات جنایتکارانه نیرو‌های تروریستی آمریکا علیه مواضع نظامی و غیرنظامی عراق اشاره کرد و ضمن محکوم کردن این حملات، گفت: «جنایتی که نظامیان آمریکایی در عراق مرتکب شدند، پاسخ عراقی‌ها را خواهد داشت؛ عراقی‌هایی که زندگی در سایه خفت و خواری اشغالگران را بر نمی‌تابند».

اما خطای آشکار تروریست‌های آمریکایی در حمله جنایتکارانه به مواضع نظامی و غیرنظامی عراق در چهار استان این کشور، آنجایی بود که این تروریست‌های یانکی تصور کردند با متشنج کردن عراق به لحاظ امنیتی، فرآیند روبه رشد سیاسی در این کشور که در آن، دست نیرو‌های سیاسی حامی مقاومت بالاست را متلاشی می‌کنند؛ اما برخلاف تصور آمریکایی‌های احمق، این حملات متجاوزانه آنها، فرآیند اتحاد و اجماع سازی را میان نیرو‌های عراقی تسریع و تسهیل می‌کند.

از سویی دیگر آمریکایی‌های احمق تصور داشتند در این گیرودار شیوع کرونا در سراسر جهان و منطقه غرب آسیا، آن‌ها به راحتی و بدون توجه و فشار افکار عمومی جهانیان می‌توانند اقدامات و اغراض متجاوزانه و تروریستی خود در عراق را پیش ببرند، اما غافل از آنکه هوشیاری ملت و نیرو‌های عراقی و به طور کلی هوشیاری محور مقاومت در سراسر منطقه، این توطئه آمریکایی‌ها را ناکام می‌گذارد.

به طور کلی این یک استراتژی شناخته شده در میان آمریکایی‌هاست که در میانه بحران‌های فراگیر جهانی و منطقه‌ای، اغراض و اقدامات تجاوزکارانه و تروریستی خود را پیش می‌برند.

هفته گذشته، سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی با حضور در قرارگاه پدافند زیستی ارتش در جریان آخرین اقدامات برای مقابله با کرونا قرار گرفت و گفت: ارتش همزمان با خدمت به مردم و یاری دولت در زمینه مقابله با کرونا به تقویت امنیت مرز‌ها و حفظ و ارتقای توان دفاعی خود نیز توجه داشته و دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *