صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خطر ابتلا به کرونا در کدام مشاغل بیشتر است؟

۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۰:۰۱
کد خبر: ۶۰۵۷۵۹
بر اساس آمار وزارت کار آمریکا، از هر ۱۰ کارمند یک نفر در معرض ابتلا به کروناویروس قرار دارد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، به گزارش هلث‌دی، میلیون‌ها کارمند که به‌طور مداوم با مردم در تعامل هستند، به‌صورت هفتگی در معرض ویروس‌ها و باکتری‌ها قرار دارند، بنابراین این افراد با خطر بیشتری در معرض ابتلا به کروناویروس جدید هستند.

بر اساس آمار وزارت کار آمریکا، با توجه به ماهیت شغل کارمندان، از هر ۱۰ کارمند آمریکایی یک نفر در هفته با عفونت مواجه می‌شود.

ماریسا بیکر، استادیار دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه واشنگتن اظهار کرد:" همان‌طور که انتظار می‌رود، خطر ابتلا به کروناویروس و دیگر میکروب‌ها در افرادی که در مراقبت‌های بهداشتی شاغل هستند، بیش از سایرین است. "

اطلاعات نشان می‌دهد که حدود ۷۸ درصد از پزشکان مراقبت‌های بهداشتی و ۷۷ درصد از کارکنان مراقبت‌های بهداشتی حداقل یک‌بار در هفته در معرض عوامل عفونی قرار دارند.

البته خطر ابتلا به ویروس‌ها در مشاغل ذیل نیز بالاست:

مأمورین پلیس، آتش‌نشانی و اصلاحات (۳۰ درصد در هفته و ۵۲ درصد در ماه).

کارمندان دفاتر و پشتیبانی اداری (۱۳ درصد در هفته و ۱۶ درصد در ماه).

کارمندان خدمات اجتماعی (۸ درصد در هفته و ۳۲ درصد در ماه).

معلمان و کتابداران (۲۳ درصد در ماه).

این نوع مشاغل ارتباط منظمی با عموم دارند و کارمندان این مشاغل حتی وقتی بیمار هستند به محل کار می‌روند و در خانه نمی‌مانند.

بیکر گفت: "بسیاری از این مشاغل، مردمی هستند و فشار کاری زیادی برای کمک به دیگران تحمل می‌کنند. آنان احساس می‌کنند که موردنیاز هستند و کسی نیست که بتواند جایگزین آنان شود. این بخش بزرگی از هویت آنان است، به همین دلیل دوست دارند در محل کار حضورداشته باشند. "

آمش ادلیا، دانشمند ارشد مرکز امنیت بهداشت جانس هاپکینز در بالتیمور گفت: "تلاش‌های بهداشت عمومی باید در این مشاغل متمرکز شود. "

ادلیا در ادامه افزود: "هم‌زمان با گسترش کروناویروس جدید، محل کار به‌طور فزاینده‌ای، مکانی برای گسترش این ویروس است و هر کارفرمایی باید برای محافظت از کارمندان و حفظ شغل خود اقداماتی انجام دهد. "

وی خاطرنشان کرد: "ممکن است سیاست‌هایی مانند ارتباط از راه دور، مرخصی بیماران و تعدیل عملیات نیاز باشد. بنابراین، مهم است که همه کارفرمایان قبل از انتقال گسترده این ویروس در محل کار خود، برنامه‌هایی تهیه کنند. "

بیکر گفت: کارفرمایان می‌توانند با ارائه مرخصی به بیماران و به کارمندان خود بر اهمیت استفاده از مرخصی خود تاکید کنند.

کارفرمایان باید "فرهنگی را برای مرخصی ایجاد کنند، تا کارمندان اطمینان داشته باشند با ماندن در خانه هیچگونه عواقب ناگهانی یا کاهش حقوق نخواهند داشت. "

نیویورک تایمز گزارش داد، نمایندگان امریکا روز پنجشنبه به رأی‌گیری درباره بسته امدادرسانی کروناویروس تاکید کردند. این پیشنهاد شامل برنامه مرخصی ملی و افزایش مزایای بیکاری برای افراد مبتلا به این بیماری است.

بر اساس آمار وزارت کار امریکا، تقریبا یک‌سوم کارگران آمریکایی ازجمله ۶۹ درصد کارمندان نیمه‌وقت، هزینه مرخصی بیماری را دریافت نکردند و در حال حاضر، کارفرمایان هفت ایالت باید هزینه این مرخصی را پرداخت کنند.

وی توضیح داد: "پرداخت هزینه مرخصی به کارگران خدمات مواد غذایی، کارگران مراقبت‌های بهداشتی و دستیار‌های بهداشت منازل، بسیار مؤثر خواهد بود. "

واقعا خطرناک است که هر کارمند مبتلا به ویروس‌های بسیار مسری به دلیل عدم دریافت حقوق انتخاب دیگری نداشته باشد و بازهم در محل کار حضور یابد.

مرخصی قانونی به والدین شاغل فرصت می‌دهد تا از فرزندان بیمار خود مراقبت کنند و مجبور نباشد آنان را به مدرسه بفرستند.

برای رعایت توصیه‌های بهداشت عمومی و پیشگیری از شیوع بیماری جدید، آمریکایی‌ها به مرخصی قرنطینه نیاز دارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *