صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راهبرد‌های کلان اقتصادی مجلس یازدهم از منظر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۰۵۶۵۵
عضو هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نمایندگان جدید باید این نکته را نیز مدنظر داشته باشند که هزینه‌های غیر ضروری دولت کاهش یابد و هزینه‌های ضروری و غیر قابل اجتناب جایگزین آن شود تا دولت مجبور به استقراض از بانک مرکزی و بزرگ کردن پایه پولی نباشد.
حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا مصباحی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزار میزان، با اشاره به اهمیت کمک نمایندگان مجلس یازدهم به حل مسائل اقتصادی بیان داشت: در این راستا، نمایندگان می‌توانند اگر دولت لایحه‌ای برای مالیات‌های مورد نیازش  ارائه کرد تا درآمد‌های خود را تامین کند، آن را سریع‌ تصویب کنند؛ مخصوصا اگر مالیات بر عایدی سرمایه و نیز بر مجموع درآمد باشد. 
 
وی با تاکید بر اینکه باید جلوی رشد نقدینگی در کشور گرفته شود، افزود: برای نیل به این مهم باید اتکای بودجه به درآمد نفت قطع شود. 
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: هم اکنون به دلیل تحریم نفتی ایران از سوی آمریکا، این درآمد بسیار کاهش یافته است و شاید حدود ۱۰ درصد شود ولی باید از همین مقدار هم اجتناب کرد.

مصباحی مقدم اضافه کرد: همچنین نمایندگان منتخب مجلس یازدهم باید توجه داشته باشند که منابع صندوق توسعه تنها برای کمک به بخش خصوصی و تعاونی اختصاص یابد تا کسب و کار این بخش‌ها رشد یابد و به تبع آن نرخ تولید و اشتغال در کشور رونق بگیرد.
 
بیشتربخوانید: 
وی افزود: یکی از مسائل مهمی که باید مورد توجه نمایندگان منتخب مردم باشد اینکه نباید دائما از منابع صندوق توسعه برداشت و به دولت داده شود تادولت همچنان بزرگ باقی بماند و تعهداتش افزایش یابد. 
 
عضو هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: علاوه بر این نمایندگان مجلس یازدهم باید نظارت و رصد کنند دولت  از بانک مرکزی استقراض نکند و تا می‌توانند طرح‌هایی را برای این منظور به تصویب برسانند.
 
مصباحی مقدم  یادآور شد: نمایندگان جدید باید این نکته را نیز مدنظر داشته باشند که هزینه‌های غیر ضروری دولت کاهش یابد و هزینه‌های ضروری و غیر قابل اجتناب جایگزین آن شود تا دولت مجبور به استقراض از بانک مرکزی و بزرگ کردن پایه پولی نباشد که اگر چنین اتفاقی بیفتد ارزش پول ملی ما تقویت شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *