صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بحران بی خانمانی در آمریکا در سایه بی توجهی کاخ سفید

۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۰:۰۲
کد خبر: ۶۰۵۵۵۴
کمبود مسکن ارزان قیمت و بی توجهی مقام‌ های آمریکایی باعث شده تا بحران بی خانمانی و کارتن خوابی در جامعه این کشور به معضلی رو به رشد تبدیل شود.
به گزارش گروه بین الملل ، معضل بی خانمانی و کارتن خوابی افراد در کشور‌های توسعه یافته از جمله آمریکا شاید امری غیر باور به نظر برسد، اما حقیقت آن است که دیدن شهروندان با لباس‌های مندرس و چهره‌های نا امید که تنها دارایی آنها چادر‌هایی است که در گوشه خیابان‌ها برپا کردند تا سرپناهی ناچیز برای حفاظت از جان خود داشته  باشند به امری بدیهی  تبدیل شده است.  

این معضل سال هاست که دامن این کشور را گرفتار کرده و بیشتر خود را در ایالت کالیفرنیا که پرجمعیت‌ترین ایالت آمریکا است بروز و ظهور کرده است.  

در واقع شهر‌های ساحلی غرب آمریکا بیشتر با معضل افرادی که شب را در خیابان‌ها سپری می‌کنند دست به گریبان هستند.  

آمار‌ها نشان می‌دهد که در خیابان‌های کالیفرنیا، اورگان و واشنگتن ۱۶۶ هزار و ۷۵۲ بی خانمان وجود دارد که حتی بیماری‌های قرون وسطی را می‌توان در میان این جامعه مشاهده کرد.  

در حالی که بحران بی خانمانی و نداشتن توانایی مالی در پرداخت کرایه خانه همچنان با بی توجهی مقامات آمریکا رو به رو است.  

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، تنها اقدام مهمی که طی این چند سال انجام داد آن بود که از مسئولان شهر سانفرانسیسکو بخواهد تا برای پاکسازی مناطقی که بی خانمان‌ها چادر زدند اقدام کنند.  

اما این سوال مهم مطرح می‌شود که چرا بحران بی خانمانی  شهر‌های ساحلی غرب آمریکا را بیشتر از نقاط دیگر این کشور مبتلا کرده است؟

طی یک دهه گذشته مقامات سیاسی، فعالان و سازمان‌های رسانه‌ای بر این موضوع پافشار کردند که هزینه‌های مسکن از دلایل اصلی بی خانمان شدن این تعداد زیاد از شهروندان مناطق نام برده به شمار می‌آید.  

در این کلان شهر‌ها کرایه‌ های چند هزار دلاری برای خانواده‌ های کم درآمد بسیار دشوار و از توان آن‌ها خارج است.  

اما شواهد نشان می‌دهد نداشتن توانایی مالی تنها عامل معضل بی خانمانی در این کلان شهر‌ها نیست، بلکه پدیده‌ های دیگری مانند اعتیاد و بیماری‌ های روحی و روانی از جمله عوامل شکل دهنده این بحران به شمار می‌ آیند.  

ساکنان شهر‌هایی مانند لس انجلس، سیاتل و سانفرانسیسکو همیشه از مصرف مواد مخدر در اماکن عمومی و سوزن‌های که در کف خیابان‌ها به وفور به چشم می‌خورند، شکایت می‌کنند.  

با وجود شواهد، مقامات سیاسی استدلال می‌کنند که اعتیاد و بیماری‌های روانی تنها بخشی از بحران بی خانمانی به شمار می‌آید.  

شهردار شهر سیاتل می‌گوید از هر ۴ فرد بی خانمان ۱ نفر درگیر مواد مخدر و مشروبات الکلی است.
 
این در حالی است که شهردار لس آنجلس اعتیاد به مواد مخدر را یکی از مهم‌ترین دلایل بی خانمانی مطرح می‌کند.  
 
بیشتر بخوانید: 

مقامات دولتی آمریکا تخمین زدند که ۲۵ درصد از جمعیت افراد بی خانمان از بیماری روانی رنج می‌برند. این در حالی است که مطالعات نشان می‌دهند که آمار واقعی ۷۵ درصد است.  

نتایج تحقیقات جدید مسکن و شهرسازی آمریکا نشان می‌دهد که شهروندان سیاه پوست نیمی از جمعیت بی خانمان‌ های این کشور را تشکیل می‌دهند؛ این در حالی است که سیاه پوستان تنها ۱۳ درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل داده اند.

بر اساس گزارش ارزیابی سالانه بی خانمان‌های آمریکا که در اوایل این هفته به کنگره ارائه شد، در سال ۲۰۱۹ آمار بی خانمان‌ها در یک شب در آمریکا ۵۶۸ هزار نفر بوده است.

شمار بی خانمان‌ها در آمریکا در سال ۲۰۱۸، ۵۵۳ هزار نفر گزارش شده است. شمار افراد بی خانمان از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹، ۹ درصد افزایش داشته و ۴۰ درصد از افراد بی خانمان و کارتن خواب سیاه پوست بودند. در سال ۲۰۱۹، ۵۲ درصد از خانواده‌ های بی خانمان در آمریکا اقلیت سیاه پوستان بودند.

شهروندان سفید پوست در آمریکا که ۷۷ درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند در سال ۲۰۱۹، ۴۸ درصد از بی خانمان‌های را تشکیل دادند. این در حالی است که شهروندان اسپانیایی تبار و یا لاتین که ۱۸ درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند، ۲۲ درصد از آن‌ها بی خانمان و کارتن خواب هستند.

همچنین نرخ بی خانمان‌ها در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ در ساحل غربی آمریکا افزایش یافته است. علاوه بر آن، نرخ بی خانمان‌ ها و کارتن خواب در ایالت کالیفرنیا در از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹، ۱۶ درصد افزایش یافته است.

بر اساس داده‌های منتشر شده توسط وزارت مسکن و شهرسازی آمریکا، کالیفرنیا و اورگان شاهد بیشتر‌ترین افزایش بی خانمانی در آمریکا بوده‎اند.

یک مقام شرکت تحقیقاتی در آمریکا که در زمینه سیاست‌های عمومی فعالت می‌کند، می‎گوید این آمار نشان از افزایش افراد بی خانمان در شهر‌های اصلی و جوامع رنگین پوستان آمریکا دارد.

به گفته وی، «افراد رنگین پوست تقریباً کل افزایش بی خانمان‌ها را تشکیل می‌دهند. این در حالی است که شمار افراد بی خانمان سفید پوست در آمریکا ثابت باقی مانده است. این نابرابری‌های نژادی در آمریکا رو به وخامت است. از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸، در واشنگتن ۳۵ درصد از افراد بی خانمان درخواست کمک کردند. افزایش بحران بی خانمانی به عوامل بیرونی از جمله نبود مسکن ارزان قیمت بستگی دارد.»

بنابر گزارش‎ها شهر‌های بزرگ و کوچک آمریکا در حال تصویب قوانینی هستند که بر اساس این قوانین خوابیدن و زندگی کردن در خیابان‌ها و اماکن عمومی، خوابیدن در خودرو‌ها و همچنین چادر زندن در پارک برای زندگی کردن غیرقانونی است.

تصویب قوانینی برای غیرقانونی بودن خوابیدن در خودرو یا در خیابان‎های آمریکا مشکلات افرادی که مکانی برای زندگی کردن را ندارند برطرف نمی‌کند؛ این قوانین فقط باعث می‌شود افراد بی خانمان از مکانی به مکانی دیگر نقل مکان کنند و همچنان سرگردان بمانند.

بخش عمده‌ ای از جمعیت بی خانمان آمریکا را کودکان تشکیل می‌دهند؛ بیش از ۱۸۰ هزار کودک در خانواده‌ های بی خانمان و تقریبا ۳۶ هزار فرد زیر ۲۵ سال بی خانمانی را تجربه کرده‎ اند.

انتهای پیام/ 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *