سیاستهای مهاجرتی ترامپ چگونه به بحران مهاجران در آمریکا دامن زد؟
سیاست های مهاجرتی کاخ سفید روز به روز به بحران مهاجران در مرزهای آمریکا دامن زده و هزاران مهاجر را سرگردان کرده است.
وجود بازداشتگاه های مرزی در آمریکا که برای نگهداری به اصطلاح موقت مهاجرانی طراحی شده، به این بحران بشری به شدت دامن زده و شرایط اسفناک این زندانها، قتلگاه دیگری برای جان مهاجرانی است که به این مرز پناه آوردند، مبدل شده است.
همانطور که مدارک و شواهد نشان میدهد شرایط اسفناک، ازدحام بیش از حد بازداشتگاههای مرزی، سرمای هوا، مراقبت بهداشتی ناکافی حقایقی است که تصاویر غم انگیز مرگ مهاجران روی دیگر موضع سخت و ضد مهاجرتی دونالد ترامپ را بازگو میکند.
در همان نخستین هفته ای که ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شد دستور العمل حفاظت از گمرک و مرز را با افزایش هر چه بیشتر بازداشست مهاجرانی که قصد عبور از مرز را داشتند، در دست گرفت تا نه تنها با این کار به ورود مهاجران به خاک آمریکا پایان دهد، بلکه محیطی خطرناک و ناسالم را در بازداشتگاههای دولتی و خصوصی مرزی ایجاد کند.
تصاویر کودکان مهاجر در پشت میله قفسههای فلزی و گزارشها درباره شرایط اسفناک، کثیفی بازداشتگاه ها، بیماری ها، بی توجهی ماموران و مرگ زودهنگام مهاجران، خشم فعالان را برانگیخت.
گروه دیده بان امریکن اورسایت گزارش داد، هم زمان با انتشار گزارشها از وضعیت اسفناک مهاجران بازداشتگاه های مرزی آمریکا، اعضای کنگره، بازرسان فدرال و سایر مقامات، اقدام به بازدید از این اماکن زدند تا صحت گزارشها را تایید کنند.
در ماه ژوئن سال ۲۰۱۸ سناتور «جف مرکلی» بعد از بازدید از بازداشتگاه مهاجران در تگزاس که کودکان مهاجر بدون همراه در آنجا بودند، بسیار شوکه شد.
در ماه ژوئن گذشته یک تیم حقوقی از بازداشتگاهی در نزدیکی شهر ال پاسو بعد از مصاحبه با ۶۰ کودک مهاجر از بی توجهی، ناکافی بودن غذا و آب آشامیدنی اطلاع یافتند.
بیشتر بخوانید:
بدیهی است که زندگی کردن در چنین شرایط آلوده و اسفناکی بیماریهای عفونی به سرعت شیوع پیدا میکنند؛ در سال ۲۰۱۹، بیش از ۷۰۰ مهاجر در بازداشتگاههای مرزی به بیماری اوریون مبتلا شدند؛ حتی در فصل سرما اداره گمرگ و حفاظت مرزی از واکسیناسیون مهاجران در برابر آنفولانزا خودداری کرد.
همچنین تحقیقات پایگاه «یو اس تودی» از حوادثی که در بازداشتگاههای مرزی آمریکا رخ میدهد، پرده برداشته است.
در این تحقیقات به موضوعاتی از جمله آزار و اذیت جنسی، خشونت دائمی ماموران در برخورد با مهاجران، مراقبتهای پزشکی ضعیف و مرگ و میر در بازداشتگاهها که زیر نظر اداره گمرک و مهاجرت آمریکا قرار دارند، پرداخته شده است.
این تحقیقات نشان میدهد بیش از ۴۰۰ مورد شکایت در مورد آزار و اذیت و سوء استفاده جنسی، مراقبتهای پزشکی نامناسب، اعتصاب غذا همیشگی از سوی زندانیان، استفاده مکرر از سلولهای انفرادی در بازداشتگاهها و بیش از ۸۰۰ مورد تنبیه بدنی زندانیان انجام شده است.
علاوه بر آن، در حدود ۲۰ هزار شکایت از سوی زندانیان ارائه شده و دستکم ۲۹ نفر از زندانیان در بازداشتگاههای مرزی آمریکا جان خود را از دست دادهاند که در میان آنها ۷ مورد خودکشی بوده است؛ تمامی این اتفاقات از زمانی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از ژانویه ۲۰۱۷ اقدام به بازنگری سیاستهای مهاجرتی مرزها آمریکا کرد، شروع شد.
«یو اس تودی» همچنین بازرسیهای انجام شده از سال ۲۰۱۵ را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و ۱۵ هزار و ۸۲۱ نقض استانداردهای بازداشت مهاجران را شناسایی کرده است.
این در حالی است که با وجود هزاران تخلف از سوی مقامهای بازداشتگاههای مرزی آمریکا، بازرسان دولتی همچنان به بیش از ۹۰ درصد از این بازداشتگاهها نمره قبولی و تایید میدهند.
تحقیقات نشان میدهد حداقل در ۲ بازداشتگاه مرزی از موارد شیمیایی در برخورد با زندانیان استفاده شده که حاوی گاز اشک آور بوده و طبق قوانین اداره گمرک و مهاجرتی ممنوع بوده است.
زنان مهاجر بیماری که از تومور مغزی، سرطان رحم، کیستهای دردناک و... رنج میبرند، در بازداشتگاههای مرزی آمریکا روزها و گاه تا بیش از یک ماه باید منتظر ملاقات با پزشک باشند.
به گزارش هافینگتن پست، زنان مهاجر دارای مشکلات جدی پزشکی بازداشت شده در مرزهای آمریکا میگویند گاه برای ملاقات با پزشک عمدتا غیرمتخصص روزها و حتی بیش از یک ماه باید منتظر بمانند.
مهاجران زن مبتلا به بیماریهای خطرناکی مانند تومور مغزی و کیستهای دردناک، از مراقبتهای پزشکی و بهداشتی در مراکز بازداشت اداره اعمال مهاجرت و گمرک آمریکا محروم هستند.
در برخی از موارد، مقامهای بازداشتگاهها ضمن رد درخواست درمان از سوی این زنان، آنان را متهم به دروغگویی میکنند و شدت درد، این زنان بیمار را ناچار به خودکشی میکند.
اداره اعمال مهاجرت و گمرگ آمریکا به درخواست هافینگتن پست در این زمینه پاسخی نداد.
در سال گذشته میلادی چند نفر از مهاجران شامل ۶ کودک، جان خود را در بازداشتگاههای مرزی آمریکا به دلیل نبود مراقبتهای پزشکی از دست دادند؛ کوچکترین این افراد، نوزاد ۲۱ ماههای بود که در اثر عفونت تنفسی جان باخت.
انتشار تصاویر و ویدئوهای مربوط به برخورد پلیس آمریکا با مهاجران در مرزها سبب بروز موج جدیدی از خشم مردمی شده است.
پزشکان بر این باور هستند که بازداشت تاثیری منفی بر سلامت مهاجران دارد؛ این تاثیر منفی برای مهاجران دو چندان است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *