صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رصد کل ملت ایران در مورد بیماری کرونا تا ۱۰ روز آینده از طریق فضای مجازی، تلفن ودر صورت نیاز حضوری/ روال خلوت کردن فروشگاه ها، خیابان هاو جاده‌ها تا۲۴ ساعت آینده توسط کمیته انتظامی وامنیتی به همراه وزارت کشور و استانداران سازماندهی خواهد شد

۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۶:۳۲
کد خبر: ۶۰۵۵۰۷
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: ۳۵ درصد ظرفیت شش هزار تختی بیمارستان‌های نیرو‌های مسلح اکنون در اختیار بخش کشوری برای درمان بیماران مبتلابه ویروس کرونا قرار دارد که برای ۳۵ درصد دیگر هم اعلام آمادگی کردیم تا این ظرفیت را به ۷۰ درصد برسانیم.
به گزارش گروه سیاسی ، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، صبح امروز (جمعه) در پایان نشست قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا (ع) نیرو‌های مسلح که برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در ستاد کل نیرو‌های مسلح برگزار شد، در جمع خبرنگاران، با اشاره به تصمیمات اخذ شده در این جلسه، اظهار داشت: در ابتدا از تلاش کادر بهداشتی و درمانی نیرو‌های مسلح به‌جهت این‌که در این یک ماه اخیر با تمام توان خود، شبانه‌روز در خدمت مردم و بیماران کرونایی در کشور بودند، تشکر و قدردانی می‌کنم.

وی افزود: در همان روزی که اعلام شد در شهر «قم» افرادی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند، نیرو‌های مسلح فعالیت مقابله‌ای با این ویروس را آغاز کردند و حتی به همین منظور نیز قرارگاهی در نیرو‌های مسلح تشکیل شد، اما با امر شب گذشته فرماندهی معظم کل قوا، این قرارگاه به عالی‌ترین سطح در نیرو‌های مسلح ارتقاء پیدا کرد و امروز اولین جلسه آن را با حضور فرماندهان، وزیر دفاع و دکتر «جمشیدی» نماینده وزیر بهداشت برگزار کردیم.

سرلشکر باقری ادامه داد: علاوه بر تصمیمات متعدد و دستورالعمل‌هایی که تاکنون برای مقابله با کرونا در سطح نیرو‌های مسلح صادر و مورد اجرا قرار گرفته است، امروز نیز در این جلسه، تصمیمات اساسی بیشتری اتخاذ شد که از آن جمله می‌توان به رعایت مسأله بهداشت محیط و فعالیت برای زدودن محیط از این ویروس در اکثر شهر‌های کشور توسط نیرو‌های مسلح اشاره کرد.

وی تصریح کرد: در مسئله درمان نیز هم‌اکنون حدود دو هزار تخت از شش هزار تخت بیمارستان‌های نیرو‌های مسلح در اختیار بیماران کرونایی و مشکوک به کرونا قرار دارد، یعنی ۳۵ درصد ظرفیت شش هزار تختی ما اکنون در اختیار بخش کشوری برای درمان بیماران مبتلابه این ویروس قرار دارد که برای ۳۵ درصد دیگر هم اعلام آمادگی کردیم تا این ظرفیت را به ۷۰ درصد برسانیم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه این آمار در بخش کشوری تقریباً هشت درصد است، اضافه کرد: در مورد استراحت‌گاه‌های قبل و بعد از دوره بیمارستانی نیز، وزارت بهداشت ۱۰ هزار تخت را از ما مطالبه داشت که نیرو‌های مسلح همه این تعداد را در اختیار آن قرار می‌دهد؛ البته تاکنون چهار هزار تخت فعال‌شده، اما با این حال تعداد بیمارانی که به آن‌ها مراجعه کرده‌اند، بسیار اندک بوده است؛ در صورتی‌که ظرفیت خالی بسیاری داریم و این آمادگی را هم داریم که آن را توسعه دهیم.

وی افزود: برای تکمیل نیروی انسانی در بخش پزشکی و پرستاری هم، وزارت بهداشت انتظاراتی را داشت که به آن‌ها کمک کردیم و این کمک را هم ادامه خواهیم داد؛ علاوه بر این، اعلام کردیم که بخش کشوری هر امکان و توانمندی که برای ایفای نقش و وظیفه ندارد، اعلام کند تا برای کمک تصمیم بگیریم؛ لذا در این رابطه نیز درباره ۱۵ مورد، از جمله در مسئله اساسی رصد ملی و یافتن افراد مشکوک و افرادی که احتمال بیماری در آن‌ها وجود دارد، بحث شد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: سازمان بسیج مستضعفین در این‌بخش با تمام توان خود به وزارت بهداشت کمک می‌کند؛ افق دوستان این است که طی مدت یک هفته تا ۱۰ روز آینده، تمام ملت ایران از طریق فضای مجازی و تماس تلفنی و در صورت ضرورت با مراجعه حضوری، مورد رصد قرار گرفته تا افراد مشکوک به بیماری کاملا مشخص شوند.

وی اضافه کرد: در این رابطه ما آن‌چه برعهده گرفتیم، این است که تا هزار مورد از ظرفیت درمانگاه‌های ثابت و سیار را به بخش کشوری کمک می‌کنیم و همچنین رصد و معاینه بالینی نیز صورت می‌گیرد و مواردی که باید با دارو یا با واگذاری ماسک و امکانات محافظتی انجام شود، این کار انجام می‌گیرد.

سردار باقری افزود: در بخش لجستیک نیز مانند تهیه و توزیع ماسک تخصصی N ۹۵ که برای کادر بیمارستانی مورد نیاز است، لباس مورد نیاز بیمارستانی و تجهیزات مورد نیاز بیمارستان‌ها هم وزارت دفاع خط تولید موثری را ایجاد کرده است، همچنین در مورد ماسک‌های عمومی نیز به میزانی که اعلام کردند، از طریق مجموعه وزارت دفاع و سازمان نیرو‌های مسلح و مجموعه‌های مردمی، از طریق بسیج اصناف و بسیج سراسر کشور سازماندهی‌های لازم شده است که با تصمیم امروز، توسعه چشمگیری پیدا خواهد کرده و به سرعت مسئله تجهیزات محافظتی مردم را برطرف خواهیم کرد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از مسائل اساسی، مشکل کادر درمانی است چراکه پزشکان و پرستاران در این مدت، به شدت خسته هستند؛ لذا با سازماندهی که کردیم، دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های علوم پزشکی که علاقه‌مند و داوطلب هستند و همچنین سربازان متخصصی که احتمالاً در رشته‌های مرتبط حضور دارند و بازنشستگان و سایر اقشار و آن‌هایی که سابقه و تخصص دارند، در خدمت کمک به بیماران قرار می‌گیرند. البته یک جدول زمان‌بندی نیز خواهیم داشت تا چنانچه این بیماری طولانی شد، این نفرات بدانند که چه تاریخی شیفت دارند و باید در محل مورد نظر حضور یابند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح اضافه کرد: از تصمیمات دیگر جلسه امروز این بود که کمیته انتظامی - امنیتی ما به‌همراه وزارت کشور و استانداران، روال خلوت کردن فروشگاه‌ها، خیابان‌ها و جاده‌ها را با تصمیم ملی که اتخاذ می‌شود انجام دهند که این کار نیز ظرف ۲۴ ساعت آینده سازماندهی خواهد شد.

وی تاکید کرد: در این‌جا از عموم ملت خواهش می‌کنم که به توصیه‌ها و درخواست‌های وزارت بهداشت عمل کنند و با کمکی که در خانه ماندن می‌کنیم و تحرک کمتر، زنجیره انتقال بیماری را قطع کنیم؛ زیرا اگر این زنجیره ادامه پیدا کرده و توسعه یابد، کنترل بیماری طولانی‌تر شده و امور ملی ما با مشکل مواجه خواهد شد.

سردار باقری خاطرنشان کرد: آن‌چه در حکم فرمانده معظم کل قوا ذکر شده، این است که راه‌های اساسی برای جلوگیری از شیوع بیشتر در قرارگاه اتخاذ شود که امروز تصمیمات مهمی در این جهت اتخاذ شد و با عملی کردن آن‌ها امیدواریم به سرعت شیوع بیشتری گرفته شود و این بیماری کنترل شود.
 
بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *