صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سیلی سپاه به صورت دزدان دریایی انگلیسی/ نگاهی به خباثت‌های لندن‌نشینان علیه ملت ایران

۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۰:۰۳
کد خبر: ۶۰۵۴۸۶
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
عصر روز جمعه ۲۸ تیر ۹۸ یک فروند نفتکش انگلیسی با نام «استنا ایمپرو» هنگام عبور از تنگه هرمز به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.

گروه سیاسی ؛ انگلیسی‌ها طی دو سده اخیر تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، به سبب ضعف و فترت پادشاهان سست عنصر و فاسد قاجار و پهلوی انواع و اقسام شیطنت‌ها و شرارت‌ها و جنایت‌ها را علیه ملت ایران روا داشتند؛ اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پای همه غارتگران غربی از نوع آمریکایی تا انگلیسی از ایران اسلامی بریده شد؛ لذا آن‌ها به توطئه و دسیسه چینی برای انتقام گیری روی آوردند.

اگر آمریکا را بزرگترین دشمن و توطئه‌گر علیه ملت ایران طی ۴۱ سال اخیرِ پس از پیروزی انقلاب اسلامی بدانیم، بدون تردید، انگلیس اصلی‌ترین پادوی آمریکا در این دشمنی و توطئه‌گری بوده است.

توطئه برای تجزیه‌طلبی؛ نخستین خباثت انگلیس علیه انقلاب اسلامی
تحریک گروهک‌ها و قومیت‌ها برای تجزیه طلبی، از نخستین شرارت‌ها و خباثت‌های انگلیس علیه ملت ایران و تمامیت ارضی ایران اسلامی بود که بصورت ویژه و پیچیده‌ای از همان فردای پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، با نقش آفرینی عمال و مزدوران لندن کلید زده شد.

همراهی با آمریکا در تروریسم اقتصادی

در فروردین ۱۳۵۹ ‪ که تحریم‌های یکجانبه و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ملت ایران، رسما با دستور «جیمی کارتر» رئیس وقت رژیم آمریکا آغاز شد، نخستین رژیمی که از این تروریسم اقتصادی تبعیت کرد، انگلیس بود. بر همین اساس، «جان. گراهام» سفیر وقت انگلیس در ایران، تهران را ترک کرد

حمله به سفارت ایران با نقشه MI6
انگلیسی‌ها نخستین شیطنت آشکار خود علیه انقلاب اسلامی را در روز دهم اردیبهشت ۱۳۵۹ یعنی به فاصله ۵ روز پس از شکست مفتضحانه آمریکایی‌ها در عملیات تجاوز طبس، انجام دادند. در این روز، شش مرد مسلح که مزدور سرویس جاسوسی انگلیس بودند سفارت ایران در لندن را به اشغال درآوردند و ۲۶ نفر از جمله ۱۷ کارمند سفارتخانه، هشت نفر مراجعه‌کننده و یک مأمور نگهبانی را به گروگان گرفتند. در جریان این تجاوز و گروگان‌گیری، دو تن از دیپلمات‌های ایرانی به نام‌های «سید عباس لواسانی» و «علی‌اکبرصمدزاده» به دست افراد مسلح متجاوز، به شهادت رسیدند.


۱۷ سال پس از حمله به سفارت ایران در لندن، یک مامور بازنشسته سرویس جاسوسی انگلیس از نقش پلیس این کشور و MI۶ در شکل‌گیری این حادثه تروریستی پرده برداشت و فاش ساخت که «اشغال سفارت و مرگ دیپلمات‌های ایرانی را رئیس MI۶ طرح‌ریزی کرده و اجرای آن را به چند تروریست که دست‌پرورده سازمان اطلاعاتی انگلیس بودند واگذار کرد».

حمایت تمام عیار لندن از صدام در تجاوز به ایران
در زمان تجاوز ارتش رژیم صدام به ایران نیز انگلیس همراه با سایر رژیم‌های غربی نظیر آمریکا و فرانسه و آلمان، به تسلیح و تجهیز صدام پرداخت. انگلیسی‌ها طی سالیان بعد از آن نیز به این حمایت اعتراف کردند؛ تونی بلر نخست وزیر انگلیس در فاصله سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۷، چندی پیش در جریان یک نشست خبری، تاکید کرد «به طور قطع حمایت غرب از صدام در حمله به ایران یک اشتباه بود».

در سال ۱۳۷۵، یک قاضی انگلیسی به نام «اسکات» در گزارشی دو هزار صفحه‌ای به پارلمان این کشور، اعلام کرد که لندن در جریان تجاوز صدام به ایران، برخلاف تعهدات بین‌المللی مبنی بر عدم تامین تسلیحات طرفین درگیر، تسلیحات غیرمتعارفی به ارزش میلیارد‌ها دلار به رژیم صدام فروخته است.

در سال ۱۳۸۲ در خلال انتشار اسناد فریبکاری سران آمریکا و انگلیس در جنگ علیه عراق توسط گروهی در لندن، اسناد دیگری توسط همین گروه افشا شد که نشان می‌داد از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۷، آمریکا و انگلیس ضمن کمک‌های تسلیحاتی و لجستیکی به صدام در تجازو به ایران، در برابر استفاده رژیم صدام از تسلیحات شیمیایی علیه مردم ایران سکوت می‌کردند.

ماجرای بدهی ۴۵۰ میلیون پوندی لندن به تهران 
اما یکی دیگر از خباثت‌های برجسته انگلیس علیه مردم ایران به ماجرای بدهکاری ۴۵۰ میلیون پوندی لندن به تهران بواسطه قراداد تانک‌های چیفتن مربوط می‌شود.

در سال ۱۹۷۳ میلادی (۱۳۵۲ شمسی) رژیم ستمشاهی با وجود فقر شدید مردم ایران بویژه در مناطق روستایی، تصمیم گرفت بخش عمده‌ای از درآمد سرشار نفت ایران را که متعلق به همه ملت بود، صرف خرید تسلیحات آمریکایی و انگلیسی و پر کردن جیب صاحبان کمپانی‌های تسلیحاتی غربی کند؛ از اینرو در جریان سفر «لرد کرینگتون» وزیر جنگ انگلیس به ایران قراداد‌های هنگفتی میان رژیم پهلوی و انگلیس برای خرید اقلام تسلیحاتی از قبیل: «تانک چیفتن»، «تانک اسکورپیون» و «ناوبالگرد خارک» منعقد شد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دولت انگلیس با وجود آنکه بخش عمده‌ای از پول تانک‌های چیفتن را دریافت کرده بود، اما از ارسال آن‌ها خودداری می‌کرد و به لغو یکطرفه قرارداد تسلیحاتی با ایران مبادرت ورزید.

پس از انقلاب، انگلیسی‌ها نه تنها از ارسال تجهیزات نظامی به ایران وفق قرارداد منعقد شده خودداری کردند و از بازگرداندن پول ملت ایران امتناع ورزیدند بلکه مطابق مندرجات نامه محرمانه «مایکل هولتون» مقام وزارت جنگ انگلیس به «دیوید میرز» مدیرکل غرب آسیای وزارت خارجه این کشور به تاریخ ۵ آذر ۱۳۵۹، پس از تجاوز رژیم صدام به ایران، تانک‌های چیفتن خریداری شده توسط ایران، از سوی لندن به ارتش متجاوز عراق فروخته شد.

حمایت انگلیس از «سلمان رشدی» و کتاب موهن او
اما پس از پایان تجاوز صدام به ایران که با پیروزی ایران اسلامی و ناکامی جبهه استکباری غربی و عفلقی در رسیدن به اهداف شوم‌شان همراه بود، انگلیسی‌ها از سوی جبهه استکبار ماموریت تازه یافتند تا اقتدار و نفوذ معنوی ایران اسلامی و قدرت نرم افزاری جهان تشیع و اسلام را تخطئه کنند؛ لذا ماجرای سلمان رشدی مرتد و کتاب موهن و حقیر او را پیش کشیدند و با انجام انواع و اقسام حمایت‌ها از انسان فاسد و منحرفی به نام سلمان رشدی، به عقاید و اعتقادات صد‌ها میلیون مسلمان در جهان اهانت کردند.

تروریست‌پروری در لندن
حمایت مستمر از گروهک‌های ضدانقلاب و تروریستی برانداز، طی ۴ دهه گذشته یکی دیگر از مظاهر خباثت انگلیس علیه ملت ایران بوده است؛ در سال ۱۳۸۷ که اتحادیه اروپا در اقدامی تعجب‌برانگیز نام گروهک تروریستی منافقین را از لیست گروه‌های تروریستی مورد نظر خود خارج کرد، انگلیش بیشترین نقش را در این زمینه ایفا کرد.

نقش انگلیسِ خبیث در فتنه ۸۸
در جریان فتنه ۸۸ نیز انگلیس از طریق سفارتخانه‌اش در تهران و شبکه‌های شبه رسانه‌ای همچون بی‌بی‌سی، نقش پررنگی را در حمایت از آشوبگران و فتنه جویان ایفا کرد.

مقام معظم رهبری در بخشی از بیاناتشان در خطبه‌های نماز جمعه تهران در تاریخ ۲۹ خرداد ۸۸، فرمودند: امروز دیپلمات‌های برجسته‌ی چند کشور غربی که تا حالا با تعارفات دیپلماتیک با ما حرف می‌زدند، نقاب از چهره برداشتند؛ چهره‌ی واقعی خودشان را دارند نشان می‌دهند؛ «قد بدت البغضاء من افواههم و ما تخفی صدورهم اکبر». دشمنی‌های خودشان با نظام اسلامی را دارند نشان می‌دهند؛ از همه هم خبیث‌تر دولت انگلیس.

کارویژه شبه رسانه انگلیسی در جنگ روانی علیه مردم ایران
خباثت انگلیس در جریان اغتشاشات دی ماه ۹۶ نیز تکرار شد؛ در اواخر سال ۹۶ همزمان با تشدید تروریسم اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران، یک ستاد عملیات روانی برای پمپاژ اخبار جعلی و ایجاد فضای یأس و ناامیدی در بین مردم ایران و همچنین انتشار مطالب تحریک‌کننده با هدف اغتشاش‌آفرینی، ایجاد شده بود. این ستاد بازوان رسانه‌ای متعددی در اختیار داشت که از جانب مراکز مشخصی، بودجه‌های کلان دریافت می‌کردند؛ بدین ترتیب ساختاری امنیتی شکل گرفته بود که کانون آن شبه رسانه انگلیسی «بی بی سی فارسی» بود.

کارشکنی لندن در برجام
در جریان برجام نیز، انگلیس به عنوان یکی از سه ضلع اروپایی عضو توافق هسته‌ای، بیشترین کارشکنی‌ها را در روند انتفاع ایران از مزایای اقتصادی برجام انجام داد؛ این امر بویژه پس از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای در اردیبهشت ۹۷، نمود بیشتری داشت. طی سال‌های انعقاد و عملیاتی شدن برجام، هر جا بحث زیاده خواهی‌های طرف مقابل در مباحث مرتبط با اقتدار موشکی و منطقه‌ای ما مطرح شده، نام انگلیس نیز به میان آمده است.

دزدی دریایی انگلیس
اما انگلیس که در طول ۴۱ سال اخیر در پیشبرد همه توطئه‌هایش علیه مردم و نظام ایران، با ناکامی مواجه بوده است؛ در آخرین سناریو، پس از ناکامی کارفرمای آمریکایی‌اش در زمینگیر کردن اقتصاد ایران، با دستور صادره از واشنگتن، در بامداد روز پنج‌شنبه ۱۳ تیرماه ۹۸، اقدام به یک دزدی دریایی کرد و نفتکش «گریس ۱» که حامل ۲ میلیون بشکه نفت ایران بود را در داخل آب‌های سرزمینی اسپانیا حوالی تنگه جبل‌الطارق بصورت غیرقانونی توقیف کرد.

بیشتر بخوانید: پادویی روباه پیر برای آمریکا با راهزنی ناشیانه/ انگلیس باید خسارت توقیف «گریس ۱» را بپردازد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۵ تیر ۹۸ و در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور، فرمودند: «حالا انگلیس خبیث -که واقعاً خُبث او واضح است- دزدی دریایی می‌کند، کشتی ما را در واقع می‌دزدند؛ در واقع این دزدی است. حالا معمولاً رفتارشان این جوری است که جنایت را می‌کنند، به جنایت خودشان می‌خواهند یک قالب قانونی بدهند، یک چیزی هم درست می‌کنند که بله، علّتش این بوده؛ امّا واقع قضیّه همین است که یک دزدی دریایی است؛ دزدی دریایی هم می‌کنند که البتّه ان‌شاءالله جمهوری اسلامی و عناصر مؤمن آن، این کار‌ها را، این خباثت‌ها را بی‌جواب نمی‌گذارند، در فرصت خود و جای خود پاسخ خواهند داد».

توقیف کشتی متخلف انگلیسی توسط سپاه
در ساعات پایانی روز جمعه ۲۸ تیر ۹۸ یعنی ۱۵ روز بعد از توقیف غیرقانونی نفتکش ایرانی در دریای مدیترانه و آب‌های سرزمینی جبل‌الطارق توسط نیروی دریایی انگلیس و حدود ۷۲ ساعت پس از فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر بی‌جواب نماندن خباثت انگلیسی‌ها در ماجرای دزدی دریایی‌شان، روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: عصر روز جمعه ۲۸ تیر ۹۸ یک فروند نفتکش انگلیسی با نام «stena impero» (استنا ایمپرو) هنگام عبور از تنگه هرمز به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد. نفت‌کش مذکور پس از توقیف به ساحل هدایت و برای سیر مراحل قانونی و بررسی‌های لازم تحویل سازمان بنادر و دریانوردی شد».

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در صفحه شخصی خود، با اشاره به اقدام سپاه پاسداران در توقیف قانونی یک نفنکش خاطی انگلیسی، نوشت: برخلاف دزدی دریایی انگلیس در تنگه جبل‌الطارق، اقدام ما در خلیج فارس برای برقراری قوانین بین‌المللی دریانوردی است. همان گونه که در نیویورک گفتم، این ایران است که امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز را تضمین می‌کند. انگلیس باید از آلت دست آمریکا بودن در تروریسم اقتصادی دست بر دارد.

وقتی ناو انگلیسی آچمز می‌شود
فراموش نکنیم که انگلیسی‌ها زمانی به واسطه قدرت نیروی دریایی‌شان، آنقدر کشورگشایی و استعمارگری کرده بودند که معروف شده بود آفتاب در سرزمین انگلیس هیچگاه غروب نمی‌کند؛ اما امروز فرزندان ولایتمدار ایران اسلامی، آنچنان با اقتدار اقدام به توقیف کشتی متخلف انگلیسی «استنا ایمپرو» می‌کنند که به گفته سخنگوی سپاه، حتی ناوچه جنگی نیروی دریایی سلطنتی انگلیس -که «استنا ایمپرو» را اسکورت می‌کرد- علی‌رغم به پرواز درآوردن ۲ فروند بالگرد، در برابر قاطعیت و سرعت عمل تکاوران دریایی سپاه، از اقدام بیشتر بازمی‌ماند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *