صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«یک تن و این همه مزار» داستانی جذاب و خواندنی از شهید حسین ایرلو/رزمنده‌ای که خیلی زود فرمانده شد

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۵:۵۶
کد خبر: ۶۰۵۱۵۴
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
یک نویسنده گفت: کتاب «یک تن و این همه مزار» دارای ۱۰ فصل است و هرکدام از این فصل‌ها برای خود پیامی دارد، اما به طور کلی ظلم ستیزی حرکت در مسیر سعادت و قرب الی الله همچنین دستگیری و همراهی با اطرافیان و همسایگان پیام‌هایی هستند که در کتاب نهفته است.

معصومه رمضانی نویسنده کتاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون مضمون کتاب «یک تن و این همه مزار» گفت: کتاب «یک تن و این همه مزار» روایتی از زندگی شهید حسین ایرلو یکی از فرمانده هان لشکر تخریب المهدی است.

وی در همین راستا ادامه داد: کتاب «یک تن و این همه مزار» برای دوره سنی نوجوانان نوشته شده است و بیشتر به جنبه اخلاقی و زندگی این شهید بزرگوار پرداخته است. تلاش کردم تا با قلمی ساده و روان از ورای داستان‌های کوتاه، نوجوانان را با شهیدی ارزشمند آشنا کنم، پسری جوان با تیپ و ظاهری به روز روانه‌ جبهه و دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی می‌گردد. شجاعتش خیلی زود به چشم می‌آید و فرماندهی گردان را به عهده اش می‌گذارند.

رمضانی ویژگی‌های شهید حسین ایرلو را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: شهید حسین ایرلو از بچه‌های استان تهران بود، اما در زمان جنگ به عنوان فرمانده لشکر شیراز انتخاب شد، هر چند این انتخاب در ابتدا مخالفانی داشت، اما پس از اینکه متوجه هوشمندی و جسارت شهید حسین ایرلو شدند با او همراه شده و موفقیت‌های ارزشمندی را رقم زدند.

وی به علت نامگذاری کتاب «یک تن و این همه مزار» اشاره و ابراز کرد: نام گذاری کتاب به یکی از آرزو‌های شهید حسین ایرلو باز می‌گردد، وی هنگامی که ناراحتی و بی قراری مادرانه شهید مفقودالاثر را می‌دید شدیداً تحت تاثیر قرار می‌گرفت لذا و آرزو داشت تا به نحوه‌ای شهید شود که بتواند بخش‌هایی از پیکرش را به مادران غم دیده این شهدا بدهد.

وی شیوه شهادت شهید حسین ایرلو را مطرح و از اظهار کرد: هنگامی که شهید حسین ایرلو به همراه چندین تن از همراهان خود در سنگر قرار داشتند، خمپاره‌ توپ دشمن به نحوی با سنگر برخورد می‌کند که ۶ نفر از ۱۰ نفر درون سنگر را به شهادت می‌رساند در این میان پیکر شهید حسین ایرلو نیز وجود داشت.

رمضانی در مورد شیوه نگارش کتاب «یک تن و این همه مزار» افزود: از آنجا که کتاب برای گروه سنی نوجوان نوشته شده تلاش کردم تا بتوانم کتاب را برای این دوره سنی تهیه کنم، اما با این همه معتقدم که کتابی را که نوشتم با وجود تمام تلاش و سعی هم نقاط قوت و ضعف هم دارد، این اولین باری بود که برای نوجوانان قلم میزدم و به عنوان اولین تجربه سختی‌ها و دشواری‌ها و نواقص را نیز با خود داشته است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *