صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هند همچنان در خطر تحریم های آمریکا به دلیل روابط نظامی با "روسیه"

۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱:۰۲
کد خبر: ۶۰۵۰۱۰
با وجود گسترش روابط دفاعی میان هند و آمریکا، دهلی نو همچنان در معرض خطر تحریم های آمریکا بر اساس قانون مقابله با رقیبان آمریکا از طریق تحریم یا "کاتسا" قرار دارد.

به گزارش ، نشریه "دیفنس نیوز" در گزارشی نوشت: رسانه های هند گزارش های زیادی مبنی بر معاف شدن هند از قانون کاتسا منتشر کرده اند.

یک مقام در وزارت دفاع آمریکا گفت: با وجود ادعای رسانه های هند، در قانون کاتسا، هیچ معافیتی برای این کشور در نظر گرفته نشده است و هند می تواند به دلیل خرید تجهیزات نظامی از روسیه از سوی آمریکا تحریم شود.

وی افزود: برای اعطای معافیت شرایط بسیار سختی در نظر گرفته شده است و هرگونه خرید نظامی از روسیه به دقت بررسی می شود.

هند و آمریکا در ماه گذشته در طول سفر دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا به هند قرارداد های نظامی به ارزش ۳.۲ میلیارد دلار امضا کردند.

هند در سال ۲۰۱۸ قرارداد خرید ۵ سامانه موشکی اس ۴۰۰ به ارزش ۵ میلیارد دلار را با روسیه امضا کرد. این قرارداد انتقاد آمریکا از هند را به دنبال داشت به گونه ای که کاخ سفید هند را به تحریم تهدید کرد.

سال ۲۰۱۷، ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قانونی به نام 'مبارزه با مخالفان آمریکا از طریق تحریم' یا 'کاتسا' امضا کرد که بر اساس آن روسیه، ایران و کره شمالی شامل تحریم های واشنگتن شدند. براساس بند 231 قانون کاتسا، کشورهایی که دارای قرادادهای مهم با بخش های دفاعی و امنیت روسی هستند، واجد شرایط تحریم از سوی آمریکا خواهند بود.

هند که دارای روابط گسترده نظامی با روسیه است و اکثر تجهیزات نظامی خود را از این کشور خریداری می کند تحت تاثیر این قانون قرار گرفته است.

آمریکا چندین بار اعلام کرده است که کشورهایی که به انجام این قراردادهای مهم با روسیه بپردازند، شامل تحریم های آمریکا خواهند شد و هند نیز از این امر مستثنی نخواهد بود.

بر اساس گزارش سازمان جهانی تحقیقات صلح استکهلم، هند در سال های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ دومین کشور بزرگ وارد کننده تجهیزات نظامی در جهان بوده است.

در این دوره روسیه همچنان بزرگ ترین تامین کننده نظامی هند بوده است اگرچه سهم روسیه در بازار نظامی هند از ۷۲ درصد به ۵۶ درصد کاهش یافته است.

در همین حال در چند سال گذشته شرکت های نظامی آمریکا در مقایسه با رقبای روس خود توانسته اند قرارداد های بیشتری را با هند امضا کنند.

 

در سه سال گذشته هند ۱۳ قرارداد با شرکت های آمریکایی به ارزش ۲۸۸ میلیارد روپیه امضا کرده است درحالی که این کشور ۱۲ قرارداد نیز با شرکت های روسی به ارزش ۸۳ میلیارد روپیه امضا کرده است.

آمریکا در سال های اخیر به یکی از بزرگ ترین تامین کنندگان نظامی هند تبدیل شده است و در یک دهه گذشته توانسته قردادهای نظامی به ارزش ۱۸ میلیارد دلار با هند امضا کند.


برچسب ها: روسیه هند

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *