طرزتهیه شیرینی نخودچی
- مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی به این شرح است:
آرد نخودچی مرغوب ۲۵۰ گرم
روغن جامد ۱۲۵ گرم
پودر قند یا شکر ۱۲۵ گرم
هل ساییده شده نصف قاشق چایخوری
زعفران ساییده شده نصف قاشق غذاخوری
پودر یا خلال پسته و بادام برای تزیین به مقدار لازم - طرز تهیه شیرینی نخودچی:
برای طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید، ابتدا روغن جامد، پودر شکر و هل را در میکسر بریزید. سپس آرد نخودچی و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی مخلوط شوند.
میتوانید مواد را با هم مخلوط کنید و سپس به وسیلهی چرخ گوشت آن را چرخ کنید.
روی ظرف خمیر شیرینی نخودچی را با کیسهای بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۱-۲ ساعت استراحت کند.
سپس فر را روشن کنید و روی دمای ۱۵۰ درجه قرار بدهید تا گرم شود. بعد از آن خمیر را صاف کنید و سپس قالب بزنید.
(باید کلفتی خمیر شیرینیها به اندازه قالبهایی باشد که انتخاب کردید) و داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید و شیرینیهای قالب زده را روی آن قرار بدهید. (اگر قالب ندارید میتوانید آن را به صورت توپکهای کوچک در آورید و با مهر روی آن نقش بیاندازید.) روی آن خلال پسته بادام یا به صورت پودر بریزید و درون فر بگذارید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار بدهید.