طرز تهیه باسلوق
با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر باسلوق تهیه کنید.
- مواد لازم برای ۴ نفر
شکر ۲۰۰ گرم
آب سرد ۲ لیوان
گلاب نصف فنجان
مغز گردو ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
نشاسته گل ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق چایخوری
- طرز تهیه باسلوق
برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس نشاسته را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود.
در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم زدن را ادامه بدهید تا نشاسته به طور کامل در آب سرد حل شود.
برای هم زدن نشاسته حتما از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید و اگر نشاسته گلوله شد حتما با قاشق روی آن بزنید تا باز شود و هیچ گلوله نشاستهای داخل آب نماند.
پس از اینکه نشاسته به طور کامل در آب حل شد شکر را اضافه کنید.
شکر را باید کم کم به آب اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل در آب حل شود.
پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد روغن مایع را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا باسلوق حالت خمیر به خود بگیرد.
پس از اینکه باسلوق حالت خمیری گرفت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا باسلوق سرد شود. پس از اینکه باسلوق سرد شد آنرا به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را به طور کامل بگیرد و سفت شود.
پس از گذشت یک ساعت باسلوق را از یخچال خارج کنید سپس دست هایتان را با روغن چرب کنید و باسلوق را کمی ورز دهید. در پایان باسلوق را به شکل یک استوانه شکل دهید و برش بزنید و در پودر نارگیل غلت دهید سپس با مغز گردو تزیین و سرو کنید.