صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زنجبیل از کرونا پیشگیری می‌کند؟

۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۲:۰۲
کد خبر: ۶۰۴۹۰۳
رییس انجمن تغذیه خراسان شمالی گفت: مصرف هیچ ماده غذایی در مدت محدود، نقش معجزه آسایی در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از کرونا ندارد، بنابراین از مصرف زیاد یک نوع ماده غذایی به منظور پیشگیری از کرونا به شدت خودداری کنید.

به گزارش گروه فضای مجازی ، محمدرضا جلیلوند، متخصص تغذیه و رییس انجمن تغذیه خراسان شمالی درخصوص مصرف مواد غذایی به منظور پیشگیری از کرونا به خبرگزاری ایسنا گفت:

تغذیه سالم برای بهبود سیستم ایمنی و حفظ سلامت افراد لازم و ضروری است، اما این مقوله به شرط رعایت سه اصل تعادل، تنوع و تناسب در مصرف گروه‌های غذایی است.

با وجود آن که زنجبیل دارای مواد آنتی کسیدانی فراوانی است، اما مصرف به اندازه و متعادل آن به همه افراد توصیه می‌شود و استفاده بیش از حد آن ممکن است سلامت فرد را تهدید کند.

برخی افراد به اشتباه تصور می‌کنند، فقط مصرف زنجبیل تازه دارای خواص بیشتر، پیشگیری کننده از کرونا و تقویت کننده سیستم ایمنی است، این در حالی است که پودر زنجبیل که در شرکت‌های معتبر تولید می‌شود، نیز دارای خواص فراوانی است که همه افراد می‌توانند با خرید از مراکز معتبر از مزایای آن بهره‌مند شوند.

در حالت عادی زنجبیل جزو مواد غذایی است که مصرف متعادل آن توصیه می‌شود، اما در زمان ابتلا به کرونا یا دیگر بیماری‌ها که موجب کاهش پلاکت‌ها می‌شود، مصرف آن باید با نظر پزشکان متخصص باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *