صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راهی نوین برای درمان بیماری پارکینسون

۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۱:۰۱
کد خبر: ۶۰۴۷۹۹
دانشمندان "دانشگاه لیدز" (University of Leeds) انگلیس در مطالعه اخیرشان راهی نوین برای درمان بیماری پارکینسون ارائه داده‌اند.

به گزارش گروه فضای مجازی ، پژوهشگران اخیرا یک ناحیه را مشخص کرده اند که کنترل آن بخش و یک پروتئین خاص می‌تواند راهی برای درمان بیماری پارکینسون باشد.

این یافته‌ها که توسط دانشمندان مرکز زیست شناسی ساختاری مولکولی دانشگاه لیدز بدست آمده است، هدف جدیدی را برای توسعه روش‌های درمانی برای کند کردن یا حتی جلوگیری از بیماری فراهم می‌کند.

پارکینسون بیماری است که بیش از ۱۰ میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است و می‌تواند سبب تخریب اعصاب و مشکلاتی در حرکت شود که این مشکلات نیز به مرور زمان بدتر می‌شود و تاکنون هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد.

طی این مطالعه پژوهشگران انگلیسی بر روی یک پروتئین به نام" آلفا سینوکلین "متمرکز شده بودند که این پروتئین آغاز پیشرفت بیماری پارکینسون است.

پروتئین " آلفا سینوکلین " در سلول‌های سالم سیستم عصبی یافت می‌شود، اما مشکل زمانی آغاز می‌شود که آن‌ها کنار یکدیگر جمع می‌شوند و پلاک‌هایی به نام آمیلوئید ایجاد می‌شود که می‌تواند عملکرد طبیعی سلول‌ها را مختل کند.

فرض بر این است که یک منطقه کوتاه از پروتئین آلفا سینوکلین، معروف به NAC نقش مهمی در بیماری پارکینسون دارد، زیرا این منطقه مستعد تجمع است.

در این مطالعه محققان دریافتند که دو منطقه خارج از NAC نقش مهمی در کنترل تشکیل آمیلوئید آلفا سینوکلین دارند.

از بین بردن این مناطق باعث جلوگیری از تجمع آن‌ها می‌شود حتی در زمانیکه NAC هنوز هم وجود داشت.

برای بررسی اهمیت این مناطق در تجمع پروتئین در سلول‌های زنده، دکتر "پاتریشیا ون اوستن هاول" (Patricija van Oosten Hawle) و دیگر پژوهشگران دانشگاه لیدز به مطالعه آن پرداختند.

آن‌ها آلفا سینوکلین و نوع پروتئین فاقد مناطق کنترل کننده اصلی را وارد سلول‌های عضلانی کرم‌های لوله‌ای کردند و سپس عملکرد آن‌ها بر حرکت کرم‌ها را مورد بررسی قرار دادند.

هنگامی که مناطق کنترل در کرم‌ها حذف شدند، آلفا سینوکلین دیگر سبب تجمع نمی‌شد و کرم‌ها سالم‌تر و فعالتر بودند و مشکلی در حرکت آن‌ها وجود نداشت.

 

 

منبع: ایسنا

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *