دمنوش به و دارچین مناسب برای همه فصول
به از خواص سرشاری برخوردار است. به برای تقویت قلب، رفع تشنگی، معده درد و .. مفید است. تهیه دمنوش آن میتواند در هر وقت سال برای افراد مفید باشد.
- طرز تهیه چای به
بعد از اینکه میوه بِه رو رنده کردید، آن را داخل سینی بریزید و ۱ الی ۲ روز روی رادیاتور یا بخاری خشک کنید تا همچون چای خشک شود.
بعد از این کار میتوانید آن را داخل ماهیتابه حرارت دهید تا خشک تر شود.
برای تهیه دمنوش به باید به را بعد از خشک شدن با چوب دارچین و در صورت دلخوان با زعفران بگذارید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *