صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دپوی ۱.۵ میلیون تن ذرت در بنادر

۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۰:۰۱
کد خبر: ۶۰۴۶۹۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن ذرت در بنادر است که با باقی اقلام به بیش از دو میلیون تن می‌رسد که همچنان در بنادر دپو شده و ارز آن تخصیص نیافته است.

به گزارش گروه اقتصاد به  نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، حسن عباسی معروفان با اشاره به عدم تخصیص ارز برای ترخیص بار کشتی‌های نهاده‌های دامی اظهار کرد: حدود ۸۰ روز است که بانک مرکزی ارزی را برای واردات نهاده‌های دامی به خصوص ذرت اختصاص نداده است و از طرف دیگر کشتی‌های بخش خصوصی در بنادر منتظر تخصیص ارز هستند که در صورت تخصیص، فروشنده‌های نهاده اجازه ترخیص بار از کشتی را صادر می‌کنند.

معروفان افزود: مشکل کشور نرسیدن نهاده‌های خریداری شده است که ارز آن به فروشندگان تحویل داده نشده است.

وی تأکید کرد: در صورت نرسیدن بار ذرت بخش خصوصی به بازار، تاوان آن را دولت و شرکت پشتیبانی امور دام باید بپردازند، همان‌طور که در یک ماه اخیر هم از ذخایر استراتژیک بیش از ۳۰۰ هزارتن نهاده دامی در کشور توزیع شده است در حالی که چنین تکلیفی را نداشتیم.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور افزود: از آن جایی که تولیدکنندگان جوجه‌ریزی داشتند و ممکن بود در کشور با کمبود مرغ مواجه شویم، مجبور به ورود شدیم تا مشکل بخش خصوصی برای توزیع نهاده دامی را تعدیل کنیم.

معروفان در رابطه با محموله نهاده دامی مانده در کشتی‌ها تصریح کرد: ۹۰ درصد این نهاده‌های دامی ذرت بوده و مقادیری هم جو و کنجاله سویا است.

وی افزود: بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن ذرت در بنادر است که با باقی اقلام به بیش از دو میلیون تن می‌رسد که همچنان در بنادر دپو شده و ارز آن تخصیص نیافته است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اشاره به مزایای سامانه بازارگاه اذعان کرد: سامانه بازارگاه یک سامانه کنترلی در زمینه قاچاق و دپوی کالا در انبار‌ها است که مانع این اقدام واردکنندگان و تولیدکنندگان می‌شود.

وی افزود: بودن این سامانه به کنترل و تسریع امور کمک خواهد کرد و به افرادی که هنوز در این سامانه ثبت نام نکرده اند فرصت داده می‌شود در آن عضو شوند.

معروفان تأکید کرد: افزایش قیمت نهاده‌های دامی به واسطه توزیع در بازارگاه صحت ندارد و این سامانه تنها، سامانه شفاف‌سازی برای کنترل قیمت‌ها و موجودی انبار‌ها است و نظارت کاملی بر روی آن وجود دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *