پنکیک نارگیلی
خانوادهها در روزهای تعطیلات نوروز میتوانند با طبخ پن کیک نارگیل یک میان وعده یا صبحانه سالم را برای خود و خانواده شان تهیه کنند.
آرد نارگیل: نصف کاسه
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۶ عدد
سودا (آب گازدار): نصف لیوان.
روی پن کیکها را با میوه، پودر قند، شربت، شکلات یا هر چیز مورد علاقه تزیین کنید.
باید توجه داشت، آرد نارگیل، پودر نارگیل نیست.
برای اینکه پنکیک یک دست شود، باید ماهیتابه کاملا نچسب باشد، در غیر این صورت حتما مقداری روغن یا کره بریزید که پنکیک به ماهیتابه نچسبد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *