صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه کیک هویج را بیاموزید

۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۲:۲۵:۰۲
کد خبر: ۶۰۴۴۵۱
در روزهای سال نو طرز تهیه کیک هویج به عنوان یک کیک خانگی به دور از نگرانی های ناشی از کرونا در محافل خانوادگی دور از لطف نیست. در ادامه طرز تهیه آن را بیاموزید.

به گزارش گروه فضای مجازی ، در روزهای آغاز سال جدید چقدر خوب است که در دورهمی های خانوادگی و بدون نیاز به هزینه های گزاف افراد در خانه دست به پخت کیک و شیرینی بزنند. در این شرایط خانواده ها می توانند از مصرف کیک خانگی لذت ببرند. طرز تهیه کیک هویج به این شرح است: 

آرد: ۲ لیوان
مکمل‌های آرد:
بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری

  • ظرف شماره ۲
    کره آب شده (یا روغن): ۱ لیوان
    شکر سفید: کمتر از ۱ لیوان (سه‌چهارم لیوان)
    شکر قهوه‌ای: به اندازه شکر سفید
    (اگه شکر قهو‌ه‌ای نبود مهم نیست، ۲ لیوان شکر سفید یا پودر قند بزنید)
    تخم مرغ: ۴ عدد (دونه دونه اضافه و مخلوط کنید).

محتویات ظرف ۱ رو در دو مرحله داخل ظرف ۲ بریزید و آروم مخلوط کنید.
۲ عدد هویج رنده شده و نصف لیوان گردو خورد شده (اختیاری) رو اضافه کنید و موارد رو یکدست کنید.
کف قالب رو چرب کنید، کاغذ روغنی بذارید و خمیر کیک رو بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه (حدودی ، چون عملکرد فر‌ها متفاوت هست) در فر با دمای ۱۸۰ قرار بدید. اگه دمای فر از پایین هست، ۳-۴ دقیقه نهایی، گریل رو روشن کنید..

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: طرز تهیه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *