صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گلايه بازيگر سينما از شایعات کذب در مورد کرونا/در تعطيلات كرونايى چه كتابى بخوانيم؟

۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷:۲۷
کد خبر: ۶۰۴۲۴۰
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نوزدهمین روز از اسفند ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به نظرمجید برزگر نویسنده و کارگردان سینما پیرامون تولید فیلم و این مهم که سالانه صد فیلم با هدف گیشه و فروش در سینمای ایران ساخته می‌شود و نزدیک به ۱۰ فیلم تنها موفق به فروش می‌شوند،اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نوزدهمین روز از اسفند ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به نظرمجید برزگر نویسنده و کارگردان سینما پیرامون تولید فیلم و این مهم که سالانه صد فیلم با هدف گیشه و فروش در سینمای ایران ساخته می‌شود و نزدیک به ۱۰ فیلم تنها موفق به فروش می‌شوند،اشاره کرد.

سالانه از میان ۱۰۰ فیلم تنها ۱۰ فیلم می‌فروشد/می‌جنگم تا فیلم خودم را در این سینما بسازم

کارگردان فیلم «پرویز» گفت: سالانه صد فیلم با هدف گیشه و فروش در سینمای ایران ساخته می‌شود و نزدیک به ۱۰ فیلم تنها موفق به فروش می‌شوند، در این میان هیچکس از آن ۹۰ فیلمی که نمی‌فروشند حرفی نمی‌زند.

مجید برزگر نویسنده و کارگردان سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون احتمال موفقیت آخرین ساخته خود «ابر بارانش گرفته» نزد مخاطبان گفت: هنوز مخاطب عموم فیلم را ندیده و نمی‌توان از پیش چیزی گفت اما در جشنواره فیلم فجر استقبال نسبتاً خوبی از اثر شد و به نظرم این فیلم در اکران هم بتواند موفق شود. 

وی درباره ساخت فیلم جدید خود اظهار کرد: «ابر بارانش گرفته» فیلم بسیار سختی است، نوع کارگردانی و درام در این فیلم نسبت به آثار گذشته من کاملا متفاوت است، چالش همکاری با بازیگران کمتر دیده شده نیز از سختی‌های این فیلم بود که خوشبختانه فکر می کنم در آن موفق بوده ام. 

کارگردان فیلم «پرویز» درباره وضعیت فعلی سینمای مستقل افزود: مهمترین چالش در زمینه ساخت فیلم مستقل تامین بودجه و امکان تولید با کیفیت و خوب یک فیلم است، «ابر بارانش گرفته» نیز مثل تمامی آثار مستقل سینما بودجه و حمایت مالی خاصی نداشت، سالها در سایر آثارم هم همینگونه پیش رفته‌ام و می‌جنگم تا در سینما کار خودم را کرده و فیلم خودم را بسازم. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

لطفا به شایعات کذب در مورد کرونا دامن نزنید/فعلا کاری وجود ندارد تا وضعیت این ویروس مشخص شود

 بازیگر فیلم «نرگس مست» گفت: امیدوارم مردم تمامی نکات اعلام شده بهداشتی را رعایت کنند تا به زودی شاهد از بین رفتن بیماری کرونا باشیم، خواهش می‌کنم به جوسازی‌های مجازی توجه نکنند و به هیچ وجه کسی به شایعات کذب دامن نزند.

رضا فیاضی بازیگر و کارگردان سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درباره آخرین فعالیت های خود در عرصه بازیگری گفت: در شرایط فعلی اصلاً کاری وجود ندارد که من بخواهم در آن حضور داشته باشم، اکثریت کارها به دلیل شیوع بیماری کرونا تعطیل شده‌اند و به همین دلیل تا مشخص شدن وضعیت هیچ پیشنهادی نیست. 

وی در همین راستا ادامه داد: البته پیش از شیوع کرونا چند پیشنهاد داشتم که یکی از آنها جدی بود و قرار بود در این فیلم که در اصفهان ساخته می‌شد بازی کنم، حتی به فیلمبرداری هم نزدیک شدیم، اما یکباره به دلیل مشکل یکی از عوامل فنی به دلیل بیماری کرونا پروژه تعطیل شد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین گفت‌وگوی رضا فیاضی درباره وضعیت تئاتر اینجا کلیک کنید

بازیگر سریال «زی زی گولو» درباره وضعیت ویروس کرونا در جزیره کیش محل اقامت خود اذعان کرد: بالاخره در اکثریت شهرهای کشور به نوعی وضعیت اضطراری است و همه جا به نوعی مردم در حال رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری از این بیماری هستند، طبیعتا کیش هم همین وضعیت را دارد. 
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

سقوط آزاد کارگردان «خداحافظی طولانی» در سینمای گیشه زده

فیلم سینمایی «چشم و گوش بسته» به کارگردانی «فرزاد موتمن» اکران در سینما‌های کشور را پیش از شیوع کرونا و تعطیلی سالن‌های سینما به نوعی پایان رساند و با وجود گیشه نسبتا خوب، اما از لحاظ کیفی چند گام به عقب برای این کارگردان محسوب می‌شود.

فیلم سینمایی «چشم و گوش بسته» به کارگردانی «فرزاد موتمن» اکران در سینماهای کشور را پیش از شیوع کرونا و تعطیلی سالن‌های سینما به نوعی پایان رساند و با وجود گیشه نسبتا خوب اما از لحاظ کیفی چند گام به عقب برای این کارگردان محسوب می‌شود.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک كنيد

در خلاصه داستان این فیلم «آمده است»: مردی توسط یک زن تبهکار کُشته می‌شود و دو غریبه را به جرم قتل بازداشت می‌کنند. یکی صحنه قتل را ندیده چون نابیناست، آن یکی هم فقط صحنه را دیده چون ناشنواست! آنها یک صبح تا غروب فرصت دارند که از این مهلکه جان سالم به در ببرند.

امین حیایی، بهرام افشاری، آناهیتا درگاهی، مسعود کرامتی، لیندا کیانی، پوریا پورسرخ، مانی حقیقی، محمدرضا صولتی بازیگرانی هستند که در فیلم موتمن به ایفای نقش پرداخته اند. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«ایستگاه متروک» نمایشی که کابوس‌وار به اتمام می‌رسد

نمایش «ایستگاه متروک» به کارگردانی منصور صلواتی بر اساس نمایشنامه‌ای نوشته خود کارگردان، در سالن شماره ۲ تماشاخانه مهرگان روی صحنه رفت و در زمان اجرای خود با نظر مثبت مخاطبان روبرو شد.

 نمایش «ایستگاه متروک» به کارگردانی منصور صلواتی بر اساس نمایشنامه‌ای نوشته خود کارگردان، در سالن شماره ۲ تماشاخانه مهرگان روی صحنه رفت و در زمان اجرای خود با نظر مثبت مخاطبان روبرو شد. 

صائم متانی، فرزاد برهمن، محمد ناصری بازیگرانی هستند که در این اثر دانشجویی به ایفای نقش پرداخته اند.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده نقدی بر پرفورمنس آرت در عرصه بازیگری اینجا کلیک کنید

نمایش «ایستگاه متروک» با فراهم آوردن مختصات و جزئیات متفاوت در روایت خود سعی دارد که از نگاهی دیگر جهان هستی، جهان انسان‌ها و لازمه‌هایی که مربوط به باور‌های مشخص شده هستند را به صورت عینی خلق کرده و برای پیدایش هر کدام از آن‌ها دلیل یا دلایلی را شرح بدهد؛ لذا نویسنده جهان متن را باتوجه به ترکیب جهان هستی و عملکرد انسان‌ها نسبت به آن طراحی کرده است تا از این طریق بتواند ضرورت‌های مهم از نگاه خود را به بازتاب‌های رفتاری شخصیت‌های اثر انتقال بدهد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

۱۰ رمان خواندنی برای روز‌های کرونایی/داستان‌هایی جذاب از «میلان کوندرا» تا «هاینریش بل»

احمد دهقان نویسنده کشورمان یادداشتی برای روز‌هایی که مردم کشورمان درگیر بیماری کرونا هستند نوشته و به طور اختصاصی در اختیار ایبنا قرار داده است.

احمد دهقان نویسنده معاصر کشور اظهار کرد: سعی کرده‌ام برای این روز‌ها تجربه‌ام را در این سالیان در اختیار بگذارم و در قدم اول، ۱۰ رمان خوب خارجی را برای مطالعه در روز‌های کرونایی پیشنهاد دهم. می‌دانم که برای این مجموعه پیشنهادی، نباید از نام‌هایی مانند کوندرا و کافکا و پروست و سارتر و گونترگراس و مارکز و هاینریش بل و... گذشت. اما سعی کرده‌ام کتاب‌هایی پیشنهاد دهم که جذابیت خواندن داشته باشند و مورد پسند همگان قرار گیرند.
 
۱- آناکارنینا، نوشته لئو تولستوی
 
 چه تعریفی از تولستوی بزرگ می‌توان کرد جز این‌که گفت او پیامبر همه داستان‌نویسان است. همین یک جمله‌اش کافی است تا بیشتر او را بشناسیم: «همه می‌خواهند بشریت را تغییر دهند، اما هیچ‌کس به تغییر دادن خودش فکر نمی‌کند!» در تمام آثار این نویسنده می‌توان این پیام را یافت:‌ای کاش پیش از آن‌که دیر شود، بیدار شویم. رمان آناکارنینا با درون‌مایه اجتماعی و عاشقانه‌اش، بعد از جنگ و صلح بزرگترین اثر اوست. تولستوی در رمان آنا کارنینا شرح حال روابط بین خانواده‌های روسی در طبقه اشراف، در قرن نوزدهم را روایت می‌کند. جالب است بدانید که گرچه این کتاب برای قرون گذشته است، ولی در جامعه امروز ما هم، کم نیستند مردان و زنانی مشابه افراد این کتاب. به همین دلیل کتابی نیست که داستان ناآشنایی داشته باشد. اولین جمله کتاب می‌گوید: «خانواده‌های خوشبخت همه مثل همه‌اند، اما خانواده‌های شوربخت هر کدام بدبختی خاص خود را دارند...» بعد از این رمان، دو رمان دیگر او را هم باید خواند: «مرگ ایوان ایلیچ» و بالاخره «جنگ و صلح»
  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه تازه‌های نشر انتشارات سوره مهر اینجا کلیک کنید
۲-وداع با اسلحه، نوشته ارنست همینگوی
 
چه می‌شود گفت دربارۀ نویسنده‌ای که تمام عمرش را به ماجراحویی گذراند و هر کدام از آن‌ها را تبدیل به رمانی کرد فراموش ناشدنی. او در جوانی تصمیم به شرکت در جنگ جهانی اول گرفت، اما به دلیل ضعف بینایی رد شد. ارتش را متقاعد کرد از او به عنوان راننده آمبولانس در جنگ استفاده کنند. در میدان جنگ بر اثر آتش خمپاره مجروح شد و ۲۰۰ ترکش خورد! او ماجرا‌های این حادثه و عشقش به پرستار بیمارستان محل بستری‌اش را به شکل رمان، در کتاب بی‌نظیر وداع با اسلحه آورده است. اگر از این رمان خوش‌تان آمد، «پیرمرد و دریا»، «زنگ‌ها برای که به صدا در می‌آید» و مجموعه داستان‌های کوتاهش نیز خواندنی هستند. راستی، ته این ماجراجویی‌ها هم این‌جور تمام شد: یک روز که از زندگی حسابی خسته شده بود، لولۀ تفنگ دولولش را گذاشت رو شقیقه‌اش و... تق
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *