ابهامی در پیروزی ایران وجود ندارد/ همه جریانهای سیاسی به منافع ملی میاندیشند
خبرگزاری میزان: نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه جریانهای سیاسی به منافع ملی میاندیشند، گفت: برای جامعه جهانی کمترین ابهامی در پیروزی و دستاورد ایران در مذاکرات هسته ای وجود ندارد.
وی افزود : مجلس شورای اسلامی در جایگاه قانونی خود عمل می کند و دقیقا در جهت سیاست کلی نظام اسلامی و شورای عالی امنیت ملی است.
نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی یادآورشد: تیم مذاکره کننده کشورمان با دانش ، انگیزه بالا،شجاعت و تجربه توانست مسیر دفاع از منافع ملی را در مقابل ساختار حاکم بر جهان هموار کند.
ابوترابی فرد تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران یکی از زیباترین دوران ها را از وحدت ملی و انسجام اسلامی به نمایش گذاشته است.
وی با بیان اینکه بیش از یک دهه برای دستیابی به فناوری هسته ای تلاش و هزینه های بسیاری در این زمینه پرداخت کرده ایم افزود : دغدغه مجلس شورای اسلامی حفاظت و حراست از این سرمایه است.
ابوترابی موضوع هستهای کشورمان را کلیدی و حساس دانست و تاکید کرد : عبور عزتمندانه و مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران از تحریم ، کشور را در ریل حرکت به سمت استحکام اقتصاد ملی قرار داده و مسیر را برای اقتصاد مقاومتی هموار کرده است.
نائب رئیس مجلس با بیان اینکه همه جریانهای سیاسی به منافع ملی می اندیشند گفت : اگر مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی نبود قطعا دستاوردهای کنونی وجود نداشت و ایشان نشان دادند که دست برتر در مذاکرات با ایران است.
وی اضافه کرد : موضوع تحقیق و پژوهش باید به صورت شفاف در توافق نهایی مشخص شده باشد.
ابوترابی گفت : آقای ظریف سه شنبه هفته آینده گزارش و متن ترجمه شده و اصلی مذاکرات را به مجلس ارائه می دهد.
آمریکا حق ایران در غنی سازی گردن نهاد
حمیدرضا آصفی سخنگوی سابق وزارت امور خارجه نیز در این برنامه گفت : آمریکا و متحدانش به حق ایران در غنی سازی اورانیوم و فناوری هسته ای گردن نهادند و این برای آنها درد آور است.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران حق هستهای خود را تثبیت کرد افزود : این برای آمریکائی ها سخت است اما برای راضی کردن همپیمانان خود ژست پیروزی می گیرند.
آصفی تصریح کرد : بازی کردن در زمین آمریکائیها خطرناک است و با رایزنی نباید بگذاریم آنها ما را زیر بند هفت شورای امنیت قراردهند.
سخنگوی سابق وزارت امور خارجه کشورمان ،وتوی توافق وین در کنگره آمریکا ، کارشکنی برخی کشورهای همسایه و رژیم صهیونیستی و تبلیغات منفی آمریکائیها برای ایجاد ابهام در میان دوستان داخل کشور را از چالشهای پیش روی نهایی شدن این توافق برشمرد.
انتهای پیام./
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *