صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تعطیلی بقاع متبرکه تا اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت/ ضدعفونی کردن همه بقاع متبرکه در کشور امکان‌پذیر نیست

۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۸:۰۱
کد خبر: ۶۰۳۷۵۴
دبیر ستاد رئیس بقاع متبرکه از غیرعلمی بودن برخی اظهارات مبنی بر آنتی باکتریال بودن سازه‌های حرم خبر داد و گفت: ضدعفونی کردن همه بقاع متبرکه در کشور امکان‌پذیر نیست.

فخرالدین صابری، دبیر ستاد رئیس بقاع متبرکه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و میراث فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه به تشریح تمهیدات اندیشیده شده برای تعطیلی بقاع متبرکه پرداخت و گفت: ما در ارتباط با موضوع مقابله با بیماری کرونا و مدیریت و وضعیت شرایط پیش‌آمده تابع نظرات و تصمیم‌گیری مراکز بهداشتی کشور هستیم و به لحاظ تجربی و تخصصی تعیین‌تکلیف وضعیت مردم و وضعیت همه ادارات هم بر عهده همین نهاد‌های مربوطه است.

وی با بیان اینکه کمک به انتشار و گسرش این بیماری یک گناه محسوب می‌شود، تصریح کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب بر این مساله تاکید داشتند، همه باید برای پیشگیری از این بیماری همه اقدامات لازمه را انجام دهیم تا این بیماری ریشه‌کن شود.

صابری در ادامه تاکید کرد: توصیه اول ما به مردم این است که به هیچ وجه به اماکن مذهبی و زیارتگاه‌ها مراجعه نکنند و عرض ادب و ارادت و اخلاصشان را از راه دور داشته باشند و واقعا مراعات مسائل بهداشتی را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی که با تعطیلی نماز‌های جمعه، برگزاری مراسم ختم و اعتکاف بنا به مصلحت کشور روبه‌رو شده‌ایم، طبیعی است که مراجعات به بقاع متبرکه هم باید طبق همین رویه و شیوه عمومی در ارتباط با اجتماعات مذهبی باشد.

دبیر ستاد رئیس بقاع متبرکه خاطرنشان کرد: ضدعفونی کردن و کنترل بقاع متبرکه هم امکان پذیر نیست و در شرایط کنونی بهترین راه این است که مردم ملاحظه کنند و با مراکز بهداشتی و درمانی همکاری داشته باشند تا شیوع این بیماری واگیردار با همکاری مردم کمتر شده و این رویه حتما باید تا اردیبهشت ماه ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: بقاع متبرکه در کشور به لحاظ امکانات در یک سطح نیستند و طبیعی است که امکانات حرم امام رضا (ع) و حرم حضرت معصومه در مقایسه با دیگر بقاع متبرکه کشور قابل قیاس نباشد و اقدامات ضدعفونی کننده هم در این اماکن به طور محدود انجام شده است.

صابری در پایان با اشاره به غیرعلمی بودن برخی اظهارنظر‌ها درباره اینکه بقاع حرم آنتی باکتریال هستند، خاطرنشان کرد: برخی به شفابخشی اماکن متبرکه استناد می‌کنند که ما هم شکی در آن نداریم، اما این موضوع نباید وسیله‌ای برای بی احتیاطی ما در مقابله تجمعات صورت بگیرد و این مباحث توجیه علمی ندارد و بیشتر این اظهارات بر اساس تعصبات مذهبی گفته می‌شود.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *