صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جدیدترین آمار از کشفیات پلیس در حوزه اقلام بهداشتی/ مردم تخلفات را با ۱۱۰ در میان بگذارند

۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷:۵۰
کد خبر: ۶۰۳۵۸۲
پس از شیوع ویروس کرونا در کشور، بازار اقلام بهداشتی که برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس مورد استفاده قرار می‌گرفت؛ داغ شد. اما در این میان عده‌ای از ترس و بیماری مردم نیز سواستفاده کردند و برای کسب سود بیشتر، این اقلام را احتکار کردند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، بیش از دو هفته از شیوع ویروس کرونا در کشور می‌گذرد و علی رغم همه هشدار‌های پلیس و مقامات قضایی، سودجویان هنوز مواد مورد نیاز برای پیشگیری از بیماری مانند مواد ضدعفونی کننده، ماسک و دستکش‌ها را احتکار می‌کنند.

اولین استان‌هایی که خبر اختکار اقلام بهداشتی از آن‌ها منتشر شد، تهران و قم بودند، دقیقا همان شهر‌هایی که درگیر شیوع ویروس کرونا بودند و مردم از ترس بیماری به داروخانه‌ها پناه برده بودند تا ماسک بزنند و دست هایشان را ضدعفونی کنند، اما یا پیدا نمی‌کردند یا بسیار گران‌تر از آن چیزی که باید به فروش می‌رسید.

چند روز بعد، پلیس اعلام کرد با احتکار کنندگان برخورد جدی می‌کند. به همین ترتیب سرداررحیمی رئیس پلیس پایتخت از کشف اولین انبار احتکار کننده اقلام بهداشتی در تهران خبر داد. در این انبار بیش از ۵ میلیون ماسک یافت شد که مقامات مربوطه تحویل داده شد.

پس از این اقدام در پایتخت، به ترتیب در شهر‌های دیگری، چون قم، گیلان، مازندران، کرمانشاه، البرز و ... خبر‌هایی منتشر شد که از اقدامات پلیس و کشف انبار‌های غیرمجاز اقلام بهداشتی حکایت داشت.

طی روز‌های بعدی، سردار مقیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا اعلام کرد: مبارزه با احتکار و قاچاق کالا‌های بهداشتی؛ اولویت اول پلیس امنیت اقتصادی است. همچنین از دستگیری بیش از ۵۰ محتکر کننده خبر داد و از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این امر، موضوع را با سامانه ۱۱۰ در میان بگذارند.

روز به روز بر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا و مردمی که به توصیه مسئولان در خانه‌ها مانده بودند، اضافه می‌شد که خبر بد دیگری این بار درباره ضدعفونی کننده‌ها در رسانه‌ها منعکس شد.

خبر بد این بود که بسیاری از موادضدعفونی کننده یا شوینده‌ها به صورت کاملا غیربهداشتی و غیرمجاز تولید می‌شوند.

در این میان، فقط بحث احتکار در کار نبود. کمی بعد از اینکه مردم ویروس کرونا را جدی گرفتند، سودجویان دیگری وارد میدان شدند که به جز احتکار، اقلام مورد نیاز برای پیشگیری از ابتلا به بیماری را به صورت کاملا غیربهداشتی و غیرمجاز تهیه و توزیع می‌کردند.

مهبودی معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه دو تهران از اولین مقاماتی بود که تهیه و توزیع اقلام بهداشتی به صورت غیرمجاز در پایتخت خبر داد. به گفته وی در سه انبار کشف شده در فرحزاد و جاده ساوه، ۲۵ هزار لیتر موادضدعفونی و الکل طبی غیرمجاز کشف و ۶ نفر در این رابطه دستگیر شده اند؛ بنابراین سرهنگ بهرامی جانشین رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از تشدید مقابله با احتکار کالا‌های بهداشتی و پزشکی خبر داد و اظهار کرد:  پلیس امنیت اقتصادی با استفاده از تمام ظرفیت­ خود به مقابله با محتکران، گران فروشان و اخلال گران در بازار کالا‌های بهداشتی و پزشکی مرتبط با پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا ورود کرده است.

طبق آخرین آمار ارائه شده از سوی پلیس امنیت اقتصادی ناجا، بیش از ۲۵ میلیون عدد انواع تجهیزات بهداشتی احتکار شده کشف و ۴ متهم طی ۲۴ ساعت گذشته دستگیر شده اند و هنوز ماجرای احتکار سودجویان  و برخورد پلیس ادامه دارد.

انتهای پیام/ 


برچسب ها: کرونا پلیس

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *