راه اندازی خط تولید ماسک در ٦ واحد تولیدی/ شش هزار ماسک در داروخانهها توزیع شد
وی ادامه داد: با این تدبیر؛ تعداد ۶ هزار ماسک در سطح داروخانههای شهرستان ایلام توزیع شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ایلام تاکید کرد: با نظارت بر تولید و توزیع عادلانه اقلام بهداشتی و حمایت از تولید و راه اندازی کارگاههای تعطیل تلاش خواهیم کرد تا بتوانیم بیماری کرونا را کنترل کنیم.
به گزارش ، در پی شیوع ویروس کرونا در کشور دستگاه قضایی هم در کنار قوای دیگر و همگام با جامعه پزشکی و ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، اقدامات ویژهای را در دستور کارخود قرار داد.
در همان ابتدا آیت الله رییسی با صدور بخشنامهای بر اعطای مرخصی به زندانیان واجد شرایط تاکید کرد که به گفته سخنگوی دستگاه قضا این بخشنامه تاکنون مشمول بیش از پنجاه و چهار هزار زندانی شده است.
رئیس دستگاه قضا در جلسه شورای عالی قوه قضاییه، اظهار کرد: هر ساله در آستانه سال نو به زندانیان مرخصی اعطا می شد اما امسال با توجه به شرایط پیش آمده، زودتر از موعد بخشنامهای صادر کردیم تا زندانیان بیشتری بتوانند از این مرخصی بهرهمند شوند.
آیتالله رئیسی با تقدیر از تلاش شبانه روزی همکاران قضائی در ترخیص جمع زیادی از زندانیان، گفت: خبر داریم که در برخی محاکم، شیفتهای شبانه روزی برای پذیرش وثیقه و تسریع در فرایند اعطای مرخصی برقرار شده است. لازم است از همه ظرفیتهای بخشنامه صادره برای اعطای حداکثری مرخصی به زندانیان تا جایی که امنیت جامعه را مخدوش نکند، استفاده شود.
اصغر جهانگیر رییس سازمان زندانهای نیز از تشکیل کمیتههای سلامت به صورت فوق العاده در زندانها برای کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا خبر داد و دستور تعلیق تمامی فعالیتهای اجتماع محور در زندانهای کشور را صادر نمود.
- بیشتر بخوانید:
- تمامی فعالیتهای اجتماع محور در زندانهای کشور به حالت تعلیق درآمد
- تشکیل کمیتههای سلامت به صورت فوق العاده در زندانها برای کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا
در همین زمینه سخنگوی دستگاه قضا در گفتوگویی خبری به تشریح اقدامات قوه قضاییه در رابطه با شیوع کرونا، پرداخت و اظهار کرد: برای حفظ سلامت همکاران قضایی و اداری، دستورالعملهایی در جهتهای مراقبتهای لازم در محیط اداری و قضایی صادر شده است که اجرای آن کمک شایانی به سلامت همکاران خواهد کرد.
وی افزود: همچنین تاکید شد همکاران قضایی تا جایی که برای آنها امکان پذیر است با استفاده از سامانه ابلاغ الکترونیک و سامانههای پیام کوتاه اطلاع رسانیهای مناسب به اصحاب پرونده داشته باشند که هیچ دغدغهای برای شهروندان در فرایند رسیدگی به وجود نیاید.
اقدام دیگر دستگاه قضا در این رابطه اهتمام جدی در برخورد صریح و قاطع با محتکران بود، آیت الله رییسی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه، برخورد با متخلفین و متجاسرین به قانون را امری بسیار مهم دانست و به دادستانها دستور داد به هیچ عنوان به محتکران و اخلالگران در نظام عرضه کالاهای پزشکی رحم نکنند و با آنها برخورد عبرتآموز داشته باشند تا همه بدانند سلامت، امنیت و نیاز مردم برای دستگاه قضایی اهمیت دارد و با هیچ چیزی قابل معامله نیست.
سخنگوی قوه قضاییه هم در این زمینه تصریح کرد: ابلاغ شد که بدون اغماض و در اسرع وقت به پروندههای تشکیل شده در این حوزه رسیدگی شود.
غلامحسین اسماعیلی همچنین از ابلاغ بخشنامهای از سوی معاون اول قوه قضاییه در رابطه با تعویق زمان رسیدگیها خبر داد و گفت: در بخشنامه مورد اشاره اعلام شد، رسیدگیهایی که امکان آن وجود دارد به صورت غیر حضوری انجام شود. اصحاب پرونده به جای حضور در مراجع قضایی مطالب و سخنان خود را در قالب لایحه به دادگاهها بفرستند و دادگاهها در موعد مقرر با دقت در مطالعه محتوای پرونده و مستندات موجود و لوایحی که اصحاب پرونده ارسال میکنند امر دادرسی را انجام دهند، در خارج از وقت اداری رسیدگی به پروندههای معوق با استفاده از دور کاری انجام شود و علاوه بر آن از هرگونه احضار و جلب غیر ضرور در این ایام اجتناب شود.